Egyéb

Német sajtó: Comant már nem Zahavi képviseli

A SPORT1 úgy tudja, Kingsley Coman és ügynöke, Pini Zahavi útjai szétváltak.

A Transfermarkt weboldalán a játékos mellett rokonai vannak feltüntetve, mint őt képviselők. A korábban Lewandowskit is más országba csábító, David Alabát pedig sikeresen külföldre segítő Zahavi tehát már nem köthető Comanhoz és könnyen benne lehet a pakliban, hogy a francia támadó fejében egyértelművé vált a döntés és a Bayernben maradáson gondolkozik – ír erről a SPORT1. A Bild azonban írásában megjegyzi, korántsem oldódott még meg a helyzet, hiszen a játékos fizetési igényei még mindig magasak.

A 25 esztendős játékos már több, mint öt éve a klub alkalmazottja, korábbi nehéz időszakai idején pedig egyszer az is megtörtént, hogy Uli Hoeneß saját villájába invitálta és hosszasan elbeszélgetett vele.Reschke revela quién imitó a Uli Hoeneß en la transferencia de Coman | Últimas Noticias Futbol Mundial

Coman ismeri a Bayern hitvallását és most a szurkolók is úgy vélekednek, jól döntött.

Az elmúlt hónapokban többször is leült tárgyalni a klub, Coman és az izraeli ügynök, ám egyszer sem jutottak dűlőre a felek. Ezek fényében az sem volt meglepő, hogy Hoeneß egyszer nyilvánosan „kapzsi piranhának” nevezte Zahavit.

Az előző héten kisebb szívoperáción átesett támadó a jövő héten térhet vissza a Bayern keretébe.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top