Egyéb

Wirtzék nem kapkodnak; Neuhaus kiemelt figyelemben

Christian Falk, a Bild újságírója beszélt a Bayern Münchennel összeboronált német válogatott játékosokról, Florian Wirtzről és Florian Neuhausról.

Florian Wirtz szeptemberben a Bundesliga történetének legfiatalabb játékosa lett, aki elérte a 10 bajnoki gólt. A 18 éves játékos édesapja és egyben fő képviselője a héten úgy nyilatkozott, Wirtz még legalább két szezonig a Leverkusen csapatát szeretné erősíteni és azután lépne szintet. A kiváló formában lévő piszok fiatal támadó középpályást rengeteg angol ligás klubbal és természetesen a Bayernnel is összeboronálták.

Falk úgy fogalmazott, hogy a játékos egyelőre „nem akar olyan gyorsan a Premie League-be menni”, a bajor csapat esetében pedig azt mondta, „Florian szemei tágra nyílnak, ha a Bayernről van szó”. A német transzferguru úgy tudja, Hasan Salihamidzic már beszélt is a játékos édesapjával.Kein Sprungbrett: Deshalb hat der FC Bayern Neuhaus, Wirtz und Baku im Blick

A két Florian lohol egymás után a kép előterében.

Florian Neuhaus esetében kicsit más a helyzet. Az új Gladbach-, és ex-Frankfurt-tréner, Adi Hütter egyelőre több meccsen is a padra ültette őt és nem számolt vele a középpályán. Legutóbb, a Borussia Dortmund elleni győzelem során is a padon foglalt helyet a 24 éves játékos.

Neuhaus tavaly 14 gólban vállalt szerepet és csak egy bajnokit hagyott ki az egész idényben. A Bayern fókuszában pedig továbbra is ott van, annak ellenére, hogy kevés játéklehetősége miatt a Bayern-transzfer és a német válogatott világbajnoki meghívója is kérdésesebbé vált – írja a Bild.

A cikkben leírt információk forrása Christian Falké, a Bild olykor nagyotmondó tudósítójáé.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top