Sajtótájékoztatók

„Éreztetnünk kell a jelenlétünket” | Sajtótájékoztató: Bayern vs. Frankfurt

Julian Nagelsmann megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját a soron következő Bundesliga-meccs előtt.

Holnap fél hatkor az Allianz Arenában találkozik egymással a Bayern München és az Eintracht Frankfurt, a Bayern trénere, Julian Nagelsmann pedig a sajtó rendelkezésére állt és válaszolt a neki feltett kérdésekre.

A személyi helyzetről: Kingsley Coman nem bevethető holnap. A válogatott szünet alatt is folytatni fogja az edzést a központban és remélhetőleg már opció lesz a Leverkusen ellen. Tolisso is kimaradó még, de halad a visszatérés felé. Benji ugyebár eltiltott. Rajtuk kívül mindenki egészséges és játékra kész.



A játékosok pihentetéséről: Sokszor változtatok, beleértve a kulcsjátékosokat is. Jól kontrolláljuk a csapat törzsét anélkül, hogy eltúloznánk a rotációt. A sérülések statisztikái is mutatják, hogy jól közelítjük meg a dolgokat.

Arról, hogy Sabitzer még nem kezdett: Leon és Josh (Kimmich) jól végzi a dolgát. Sabi sérült volt és alig edzett a felkészülés során Lipcsében. Top játékos és megfogja kapni a játékperceit. Jól edzett a héten.

A Frankfurtról: A Frankfurt nem egyszerűen egy olyan csapat, aki mélyen védekezik. Szeretik magasan is megszerezni a labdát. Nehéz meccs lesz. Muszáj lesz éreztetnünk a jelenlétünket, hogyha nyerni akarunk holnap. Egyébként változtak a nyáron. Elvesztették a legjobb játékosukat André Silva személyében.



Az ellenfél legjobbjának, Kosticnak a megállításáról a Bayern oldalán: Kostic fontos szerepet játszik a Frankfurtban, ezzel tisztában vagyunk. Több játékosunk is van, akik majd tudnak játszani Pavard pozíciójában. Stani, Niki (Süle) és Bouna bevethető. Az elmúlt hetekben Bouna jól végezte a dolgát az edzéseken. Van egy ötlet a fejemben, de még nem döntöttem el.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top