Transzferpletykák

Spox: Adeyemi már télen a Bayernhez igazolhat

A Salzburg 19 éves játékosa egyre közelebb egykori anyaklubjához, a Bayernhez.

A Bayern München Karim Adyemei leigazolásán dolgozik, írja a Spox. A weboldal szerint a klub tisztában van a játékosért versenyt folytató többi versenytással és azzal is, hogy a 19 éves támadó értéke idővel nőni fog. Éppen ezért a bajorok vezetősége igyekeznek dúlőre jutni a transzferrel kapcsolatban – már januárban.

A klubnak tehát konkrét terve van arra, hogy meggyőzze Adeyemit az átigazolásról. Mivel Kingsley Coman távozása egyre valószínűbb, a Salzburg támadójátékosa az ő pótlására érkezne. A januári transzfer után fél évre visszatérne Salzburgba egy kölcsönszerződés keretében.Sifting through the nonsense: Karim Adeyemi wouldn't mind returning to Bayern Munich or would he? - Bavarian Football Works

A felnőttválogatottban már gólt is szerzett a fiatal játékos.

A Dortmund, a Lipcse és a Liverpool is szívesen látná keretében a labdarúgót, aki azonban úgy gondolkozik, szívesebben választaná a Bayernt, hiszen családja Münchenben él. Ezért is igazolt 2018-ban Salzburgra és nem választotta az angliai ajánlatokat. Ráadásul Adeyemi próbajátékon is járt a Chelseanél abban az évben és a londiak akkori akadémián dolgozó edzője, Vito Leccese júliusban a Bayern játékosmegyfigyelői csapatához igazolt.

A hírek szerint Adeyemi ára nagyjából 30-35 millió euró környékén mozog és a játékos hajlik is a távozás és az ezzel járó szintlépés felé.

A támadót ma este a románok elleni világbajnoki selejtezőn (Sport 1, 20:45) figyelhetjük meg, ha játéklehetőséget kap Hansi Flicktől.

via Spox, Goal

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top