Interjúk és nyilatkozatok

„Ha még illek ide, mindenképpen maradok” – Süle beszélt helyzetéről

Florian Plettenberg, a SPORT1 újságírója szerint Niklas Süle egyre inkább a távozás felé hajlik.

A Bayernnel kapcsolatos hírekben élen járó Florian Plettenberg a héten beszélt arról podcastjében, hogy szerinte Niklas Süle jelenleg miként vélekedik a szerződéshosszabbításról. Plettenberg szerint a Bayern és a védő között még csak kevés tárgyalás folyt le, a klubot pedig még nem sikerült meggyőznie egy hosszútávú szerződésről. Emellett a játékosnak a Premier League-ből is akadnak kérői.



Media: Süle change “probably” - top clubs inquire - California18

A Bayern kezdőjátékosa lett Süle, aki több poszton is bevethető a hátsó vonalban.

A 26 esztendős Süle a Süddeutsche Zeitungnak pont a héten adott interjút, amiben a következőkről beszélt:

„Természetesen gondolkodom a jövőmről, de még nem tudom mit fog hozni. A családom és én is nagyon boldogak vagyunk Münchenben, de még át kell gondolnom, mi a legjobb számomra. Sosem mondtam, hogy biztosan távoznom kell, de azt sem, hogy maradnom kell. Sokkal tartozom a Bayernnek, ugyanakkor szerintem a klub nagyon boldog lehet azzal a transzferrel, amit velem csináltak annak idején. Ha mindkét oldal arra a következtetésre jut, hogy még mindig illek ide, mindent megteszek azért, hogy itt tudjak maradni.” – gondolkozott el jövőjén a labdarúgó.



Bayern Munich's Manuel Neuer, Julian Nagelsmann tout Niklas Süle - Opera  News

A válogatott szünetben is jól játszik: a Románia elleni mérkőzésen a védelem legjobbja volt.

„Egyébként pedig el tudnám képzelni, hogy azt mondom: szabadúszó vagyok és ki akarok próbálni valami újat. Minden lehetőség nyitott. Teljesen egészségesnek kell maradnom és jól kell fociznom, amikor megszerzem az edző bizalmát. Hogy az azutáni néhány hétben vagy hónapban mi történik, nem tudom. Azt is tudom, hogy a döntések mindig a bizalomról szólnak. Bizalomról, ami tőlem irányul a klub felé, na, meg fordítva.” – fejezte be gondolatait Süle.

via Florian Plettenberg, Süddeutsche Zeitung

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top