Válogatott

Ez volt a válogatott szünet 5 legszebb Bayernes jelenete

Alphonso Davies nagyszerű szólója, Müller gólpassza és találata… Akadt pár szép jelenet a válogatott szünetben a Bayern München játékosainak közreműködésével.

Thomas Müller visszatért a német válogatott állandó kezdőjébe és ezt nagyon jó látni. Ráadásul mindkét mérkőzésen nagyszerűen focizott. Románia ellen klubtársa, Gnabry után talált be és nyerte meg a meccset a Nationalelfnek. Ez a gólja ráadásul kísértetiesen hasonlított egyik leghíresebb mozdulatársa, a brazilok elleni 7-1-es tarolás alkalmával szerzett találatára. Müller ezúttal egy Goretzkától kapott csúsztatást pofozott be a kapuba.A német-román összefoglalója (Gnabry gólja: 3:01, Müller találata: 4:24)

Müller a németek második, Észak-Macedónia elleni mérkőzésén is főszerepet vállalt. Előbb Havertzet, majd Wernert szolgálta ki assziszttal. Utóbbi igazán különlegesre sikerült. Ezután pedig csak hab volt a tortán, hogy Musiala a válogatott történetében második legfiatalabbként szerezte meg első gólját a nemzeti csapatban. A Nationalelf ezzel a győzelemmel elsőként kvalifikálta magát a 2022-es katari vébére.Az észak-macedón-német összefoglalója (Müller gólpassza: 3:42, Musiala első gólja a válogatottban: 4:48)

Utoljára hagytuk Alphonso Davies szenzációs gólját, amely mellé a Panama ellen 4-1-re megnyert találkozón kiváló egyéni teljesítmény is járult. Phonzie egy gólpasszt osztott ki gólja mellett, ezen kívül, 7 megindított cseléből mind a hét sikeres volt és két további kulcspasszt adott.Davies gólja minden szögből

Ráadásul Davies kedvenc előadójával, Drake-kel is összefutott, aki elkérte a mezét. És ami a legfontosabb: senki sem sérült meg a szünet alatt!

2 hozzászólás

2 hozzászólás

  1. Pingback: “Szórakoztató meccsre számítok” | Sajtótájékoztató: Leverkusen vs. Bayern

  2. Pingback: Figyelem, tűzijáték várható! | Előzetes: Leverkusen vs. Bayern

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top