Bundesliga

„Szórakoztató meccsre számítok” | Sajtótájékoztató: Leverkusen vs. Bayern

Julian Nagelsmann nyilatkozott a vasárnapi, Leverkusen elleni meccset megelőzően.

A válogatott szünetről visszatérve ezúttal két nappal az aktuális mérkőzés előtt, pénteken beszélt a sajtónak Julian Nagelsmann, aki szót ejtett néhány játékosáról és természetesen az összecsapásról is.

A meccsről: Szurkolók számára szórakoztató mérkőzésre számítok. Mindkét csapat támadó focit játszik. A Leverkusennek nagyon jó szezonja van és jól fejlődnek. Nagyon jó napot kell kifognunk. Elég csak a tabellára nézni. Alig várjuk.

Jamal Musiala és Florian Wirtz csatájáról: Mindketten nagyon tehetséges játékosok, akik az utcai foci mentalitásával rendelkeznek és szinte gondolkodás nélkül cselekszenek. Wirtznek elképesztő statisztikái vannak és többet is játszott, mint Jamal, aki viszont nekünk szerzett pár jó élményt. Mindketten Németország jövőjének játékosai.Musiala kevesebb játéklehetőségéről: Csak 11 játékost tudok a pályára állítani. Jamalnak sok lehetősége volt a szezon elején. Az egészségét is figyelembe kell vennünk. Két vagy három apró sérülés van, amit szeretnénk jól kezelni. A többiek (Sané és Gnabry, a kezdő szélsők) pedig jó ritmust vettek fel. Jamal a padról beszállva is jó opció. Még mindig egy nagyon fiatal játékos. Előbb vagy utóbb bebetonozza magát a kezdőbe.

A bíróságra beidézett Lucas Hernándezről: Nem vettem észre semmilyen negatív jelet rajta. Jól edzett ma és jó benyomást keltett. Ha egészséges, mindkét hétvégén játszani fog és a Bajnokok Ligájában is szerephez jut majd.Alphonso Davies teljesítményéről, amit a kanadai válogatottban nyújtott: Külön nem gratuláltam neki a gólja miatt, de mindenkit megdicsértem a jó eredmények miatt. Phonzie-nak csak egy regenerációs edzése volt ma, hiszen sok meccs van a lábában és egy hosszú repülőút is. Az a terv, hogy játszik vasárnap, de előbb várunk és megnézzük, milyen fáradt igazából. Az ő pozíciója nagyon fárasztó. Ha minden jól megy, rendben lesz és képes lesz focizni.

A Pavard nélküli védelemről: Az a helyzet, mint az előző meccs előtt. Bouna Sarr szerepelt a válogatottjában. Josip és Tanguy olyan játékosok, kik nyomást helyeznek a többiekre, hogy játszhassanak. Nem fogom felfedni most, hogyan fog kinézni a védelem vasárnap.Image

Lewandowski a tegnapi edzés után külön 20 percet gyakorolta befejezéseit Früchtllel.

Lewandowski góltalan meccseiről: Normális esetben ez a helyzet magát oldja meg. A kvalitása, kombinálva a helyzetekkel, amiket kialakítunk a megoldás. Azt remélem, hogy a dolgok visszaállnak a rendes kerékvágásba vasárnap. Természetesen beszélek vele, de leginkább azokról a dolgokról, amiket a pályára tud vinni.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top