Bajnokok Ligája

„Nagyon élveztük” | Reakciók: Benfica 0-4 Bayern

A koronavírussal megfertőződött Nagelsmann helyét átvevő Dino Toppmöller és a meccs két legjobb játékosa, Leroy Sané és Manuel Neuer beszélt a hármas sípszó után.

Dino Toppmöller

Edzői feladatáról: Nagyon élveztem ezt az élményt, óriási dicséret a srácoknak. Nagyon nem könnyű, amikor az edzőről ilye későn derül ki, hogy nem tud részt venni a mérkőzésen. Reméljük, hamarosan visszatér.

A Gnabry-Pavard cseréről, ami döntőnek bizonyult: Látni lehetett, hogy amikor Julian beteg, akkor is tiszta a fejével. Kapcsolatban volt az elemzőkkel és ő döntött. Szóval szép munka volt tőle!Image

Sané a Bayern 12 BL-góljából 6-ban vállalt szerepet.

Leroy Sané

A meccsről: Az edző kiválóan készített fel minket a meccsre, ahogyan mindig teszi. Tudtuk, hogy a Benfica agresszív lesz, ami a párharcokat illeti, ezért türelmesnek kellett lennünk. Szerencsétlenek voltunk a meg nem adott gólokkal, de a végén megérdemeltük a győzelmet.

Az áttörésről: Nagyon jó mérkőzést játszottunk. Még az első félidő is jó volt, de valami hiányzott elől. Nagyon boldog vagyok ezzel a teljesítménnyel.Image

Neuer újabb jubileumhoz érkezett.

Manuel Neuer

A meccsről: Szerintem a második félidő elképesztő volt. Nem engedtünk sok helyzetet és volt a túloldalon egy nagyon jó kapus is. Aztán balszerencsénk  volt a VAR-ral, mégha a döntések jók is voltak. De ha hamarabb találtunk volna be, akkor az megkönnyítette volna a dolgunkat.

Arról, hogy 100. BL-mérkőzését játszotta a Bayernben: Ez természetesen óriási dolog. Nem hittem volna a karrierem elején. Nagyszerű volt, hogy megint itt, ebben a stadionban játszhattam, hiszen jó emlékeim vannak innen.

Toppmöllerről: Jó munkát végzett, mint ahogyan az egész stáb. Nem csak egy ember ügyel a dolgokért. Csapatként dolgozunk.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top