Bundesliga

„Hidegrázós volt” | Reakciók: Bayern 4-0 Hoffenheim

A Hoffenheim elleni négygólos győzelem után többen is nyilatkoztak a sajtónak.

A Bayern München egy laza 4-0-lal küldte haza a Hoffenheimet a Bundesliga 9. fordulójában. Az elejétől végéig tükörsima kimenetelű találkozón újra gólpasszt szerzett Müller, debütált a kezdőcsapatban Omar Richards és megszólalt a koronavírussal kapcsolatos pletykákkal kapcsolatban Kimmich is.

Dino Toppmöller

Comanról: Mindannyian boldogak vagyunk, hogy King visszatért és jól teljesít. Kiválóan edz és annak a jelét mutatja, hogy a kezdő tizenegy tagja akar lenni. Nagyszerű meccse volt Lisszabonban és a mai jeleneteivel megerősítette ezt.Image

Toppmöller kiválóan adja át Nagelsmann gondolatait.

A két eddigi meccsről, amin ő irányított: Megnyertük mindkettőt 4-0-ra és folytattuk az elmúlt hetek jó sorozatát. Boldogak leszünk, ha Julian visszatér. Csak ki kell várnunk és majd meglátjuk. Az állapotától és a tesztektől függ.

A koronavírus-oltást visszautasító Kimmichről: Minden játékosunknak volt lehetősége arra, hogy beszéljen a belgyógyászunkkal és információt kérjen tőle. Ő ellene döntött, ez az ő döntése.

Joshua Kimmich

Arról, hogy nincs beoltva: Miért? Mert bizonytalan vagyok a kevés hosszútávú tanulmány miatt. Természetesen tisztában vagyok a felelősségemmel. Minden higiénés szabály követek és két-három naponta tesztelem magam. Mindenkinek maga felől kell döntenie. Nem vagyok sem COVID-tagadó, sem vakcinaellenes. Könnyen lehet, hogy megkapom az oltást a közeljövőben.Thomas Müller

Kimmichről: Barátként teljesen megértem a döntését. Mindenkinek a saját döntése alapján kell cselekednie. Csapattársként az számít, ami a legjobb mindenkinek, legalábbis a tudományos vélemény és az én véleményem is az, hogy az oltottság jobb lenne. Remélem, hogy akik eddig nem tették, hamarosan beoltják magukat. Végülis mindannyiunk ki akar már szabadulni ebből a koronás időszakból. Mindenesetre meg kell próbálnunk tisztelni Kimmich döntését.TSG Hoffenheim: FC Bayern feiert nächste Torshow - Nagelsmann jubelt daheim über 4:0 - Regionalsport - RNZ

Sok jó teljesítményt láthattunk tegnap, Omaré köztük volt.

Omar Richards

A meccsről: Nagyon boldog vagyok, hogy megkaptam a lehetőséget a kezdőben és hogy az edző hitt bennem. Boldog vagyok a teljesítményem miatt is, a csapatomnak is örülök. A legfontosabb dolog, hogy összejött a hazai győzelem. Kicsit hidegrázós élmény volt.

Arról, hogy először játszott a kezdőben: Gyerekként ilyen dolgokról álmodik az ember. És most úgy érzem, teljesen átélem ezeket az álmokat. A héten a Bajnokok Ligájában játszottam, most pedig először startoltam a Bayernben.

A klubnál töltött eddigi idejéről: Elképesztő időszak volt és nagyon érzem a szurkolók támogatását a stadionban. Hihetetlen. Minden percét élveztem.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top