Interjúk és nyilatkozatok

Kalle: Két oka van a Bayern dominanciájának

A Bayern München korábbi elnöke a Bild élő műsorában beszélt a Bayern dominanciájáról.

Karl-Heinz Rummenigge a Bilddel ült le beszélgetni a Bayern München németországi teljesítményéről. A világklasszisból lett kiváló üzletember két okot hozott fel arra, hogy miért olyan sikeres a Bayern hazai szinten.

A Ribéry-ajánlatokról, mint első indok: Két oka van ennek a felsőbbrendűségnek. Például 2008-banigen magas összegű ajánlatokat kaptunk Franck Ribéry-ért, Spanyolországból és Angliából. Akkoriban az lett volna messze a legnagyobb átigazolási összeg a futballvilágban. Sokáig gondolkodtunk azon, hogy vajon el kell-e utasítanunk ezt a mennyiségű pénzt. Végül úgy döntöttünk, nem fogjuk és nem adunk el egy számunkra nagyon fontos játékost.Bayern & Germany on Twitter: "Franck Ribéry visited Karl-Heinz Rummenigge in his office at Säbener Straße today. Rummenigge surprised Ribéry with a photo canvas with all the trophies he's won at Bayern

Ribéry neve egy lett a Bayernéval. 

A másik indokról: Ott van 2012. A Dortmund megnyerte a ligát és elcsaklizta tőlünk a DFB Kupát is, ráadásul elvesztettük az otthon játszott BL-döntőt is. Egy igazi sokk volt. Azóta folyamatosan fejlődünk mind hazai szinten, mind nemzetközileg. Az elmúlt néhány vében mindig a top 3 európai csapat között voltunk. A focink pedig manapság egyszerűen élvezhető.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top