Bulvár

Bild: Lucasról csütörtökön dönt a madridi bíróság

A Bild információi szerint a madridi bíróság e hét csütörtökén teszi hivatalosság a játékos fellebbezésének eredményét.

A Bayern védője, Lucas Hernández az előző héten benyújtotta fellebbezését a madridi bíróságnak a rá kiszabott börtönbüntetésre reagálva. Ha csütörtökön a Madridi Területi Bíróság nem fogadja el a futballista válaszát, akkor hat hónap börtönre ítéli őt.



Mint ismert, a Bayern München játékosa korábban bántalmazta feleségét, Ameliát ezután pedig a bíróság által kiszabott távoltartási végzésnek megfelelően fél évig nem szabadott volna látnia őt. Ennek ellenére a friss házaspár nászútra ment, ahol a világbajnok játékost elfogták. A madridi bíróság október közepén vette elő az ügyet és 19-ére be is rendelte Lucast, aki egy nappal korábban meg is jelent, benyújtva fellebbezését.



Közben Uli Hoeneß, a Bayern München tiszteletbeli elnöke feldúltan nyilatkozott a SPORT1-nek: „Az egész helyzet őrültség. Már rég hozzáment a feleségéhez és most pedig börtönbe kerülhet egy olyan sztori miatt, ami évekkel ezelőtt történt? Nevetséges.”

Amennyiben a fellebbezést elfogadják, az ügy visszakerül a büntetőbíróságra. A döntéssel kapcsolatban már holnap kiderülhetnek részletek, tette hozzá a Bild.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pingback: “Még nem lehetek ott a padon” | Sajtótájékoztató: Gladbach vs. Bayern

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top