Német Kupa

„Sokkoló volt” | Reakciók: Gladbach 5-0 Bayern

A Bayern München 5-0-ás veresége után nyilatkozott a sajtónak Hasan Salihamidzic, a klub sportigazgatója és Dino Toppmöller, Nagelsmann segédedzője.

A Borussia Mönchengladbach átgázolt a Bayern Münchenen és kiejtette azt a sorozatból. Ez volt a bajor klub legsúlyosabb veresége a Német Kupában. 2020 februárja óta először nem szerzett gólt tétmeccsen a Bayern. Ez 84 találkozót jelent. Ezeket a statisztikákat valószínűleg nem ismerte Brazzo a mérkőzés után, ám a húsvér tényekkel tisztában volt.

Hasan Salihamidzic

A meccsről: Sokkoló volt. Mintha nem lettünk volna a pályán. Nem nyertünk egyetlen párharcot sem az első félidőben, nem voltak áltmenetek. Ez egy kollektív ármakimaradás volt, szó szerint megmagyarázhatatlan. Tudtuk, hogy húzós lesz itt, megbeszéltünk mindent. Egy ilyen teljesítményt nehéz megmagyarázni.

Arról, hogy Nagelsmann karantén miatti kimaradása volt-e a vereség oka: Ez csak spekuláció. Természetesen azt akarjuk, hogy az edző itt legyen. De ez nem Dino (Toppmöller) miatt történt. 19 perc után 3-0-ás hátrányban voltunk, mert nem nyertünk egyetlen párharcot sem.Image

Az arcokra volt írva minden.

Upamecano gyenge teljesítményéről: Együtt győzünk, együtt veszítünk. Megvigasztaljuk Upát és vissza fog térni a helyes útra. Megmagyarázhatatlan (a teljesítménye), mert nagyon jól játszott korábban.

Arról, hogy a Kimmich és Hernández körüli hírek hatottak-e a csapatra: Nehéz megmondani. Volt egy pár sztori az elmúlt hétben, de jól kezeltük őket. Az, hogy valaki nem kéri a vakcinát, nem ok. Inkább az, hogy nem mentünk bele a párharcokba és nem állítottuk meg a labdákat ma.Image

Toppmöller közvetítése alatt két 4-0-ra nyert mérkőzés után kapott ki a csapat.

Dino Toppmöller

A meccsről: Egy igazán rossz nap volt. Sajnálom, hogy csalódniuk kellett a szurkolóknak.

Goretzka sérüléséről: Kapott egy ütést az Achillesére. Ami a szombati meccset illeti, ennek nem kell nagy problémának lennie.

Az ellenfélről: Gratulálok a Gladbachnak. Hihetetlen meccset játszottak és megérdemelték a győzelmet. Sok dolog alakult úgy, ahogyan el se tudtuk képzelni. Tudtuk, hogy magasan helyeznek majd ránk nyomást és gyors átmenetekkel operálnak majd. Nem nőttünk fel a feladathoz. Összességében ez egy nagyon rossz nap.

A Nagelsmannal való kommunikációról: Folyamatos kapcsolatban voltunk Juliannal. Közösen találtuk ki a játéktervet és mindetn FaceTime-mal beszéltünk meg. Nem a rendszerünkben volt probléma szerintem, csak egy sötét napot fogtunk ki és minden labdára későn szaladtunk. Nehéz elfogadni ezt most, de később reagálnunk kell erre.

via Abendzeitung

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top