Bundesliga

„Szerdán sokat kiabáltam otthon” | Sajtótájékoztató: Union Berlin vs. Bayern

A Bayern München vezetőedzője, Julian Nagelsmann továbbra is otthonából tartott sajtótájékoztatót.

A szombat délután (15:30) rendezendő Union Berlin-Bayern München mérkőzésen sem lesz ott a kispadon Julian Nagelsmann, a bajorok vezetőedzője. A fiatal német tréner erről és a meccset megelőző legfontosabbakról beszélt a médiának.

Állapotáról: Rendben vagyok, leszámítva a szerdán történteket. Remélhetőleg már visszatérek a keddi Bajnokok Ligája-meccsre, ha minden terv szerint megy.

A személyi helyzetről: Leon rúgást kapott a bokája alá. Fájdalmai vannnak. Ma meglátjuk, ha visszajelzést kapok az orvosoktól, de nem úgy néz ki a helyzet, hogy nem fog játszani.

Az ellenfélről: A Union nagyon konzisztens és stabil, ami a játékukat illeti. Jó formában vannak. Kihívás lesznek számunkra és muszáj lesz maximális intenzitással játszanunk.Image

Goretzka szerepeltetése kérdéses a mezőnyjátékosok közül.

A szerdai vereségről: Megmutattuk, hogy az embereink nem gépek és hogy a hibák velünk is megtörténhetnek, kombinálva egy nagyon jó ellenféllel és egy nagyon rossz napi formával. Azt is megmutattuk, hogy sebezhetőek vagyunk. Ugyanakkor ebből tanultunk is.

A Német Kupáról: Számunkra adott, hogy az az ambíciónk, hogy elérjük a döntőt és megnyerjük a trófeát. De emberből vagyunk és képesek vagyunk a vereségre is. Nem csináltunk jól nagyon sok dolgot szerdán. Azelőtt viszont Európa legjobb csapataként voltunk emlegetve.Upamecanóról: Amikor olyan ellenfelek ellen focizik, mint Embolo, aki gyors és fizikálisan erős, meg kell változtatnia kicsit a védekezési stílusát. Okos srác. Fel kell vennie az ellenfele stílusát. Fiatal játékos, aki tanulni fog ebből.

A holnapi rotációról: A szerdai eredménytl eltekintve is rotációval tervezünk a meccsre. De nem fogok a padra küldeni senkit a rossz teljesítménye miatt. Manu kivételével nem vagyunk jók.

Arról, hogy hogyan reagált a szerdai meccsre: Amikor Hoffenheimben voltam, egyszer eldobtam egy flakont és nagyon rossz emlékeim vannak az ilyesmikről. Azóta nem csinálok ilyeneket. Szerdán sokat ordibáltam. A szomszédok biztosan tudták, hogy meccsünk van. Nehezen tudok továbblépni szerdáról. A Bayern játékosai nincsenek hozzászokva ilyen vereségekhez. De nem sírtunk a telefonhívások alatt.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top