Bajnokok Ligája

„Lewa a legjobb csatár; a cél a 100 BL-gól!” – Reakciók: Bayern 5-2 Benfica

A Bayern Benfica felett aratott 5-2-es győzelem után a triplázó Lewandowski és a visszatérő Nagelsmann nyilatkozott.

Lewandowski 100. BL-meccsét játszotta és ezt egy mesterhármassal ünnepelte. Julian Nagelsmann újra ott volt a kispadon és többek között Lewáról és a jól teljesítő játékosokról is beszélt.

Robert Lewandowski

A meccsről: Nem is nagyon értem labdába az első 20 percben. Nem könnyű egy csatárnak türelmesnek maradni. Mindig egy kicsit könnyebb az első gól után. Természetesen boldogak vagyunk. A kedvencem a második gólom volt.Image

Lewa továbbra is megállíthatatlan.

A csapat formájáról: Az elmúlt hetekben nagyon jól érzem magam fizikálisan. Idegesítenek a gólok, amiket bekaptunk. Ez motivál minket, hogy tovább dolgozzunk és felődjünk. Különösen fontos ez Manuel Neuerért is.

Elhibázott büntetőjéről: Rosszul végeztem el, ez a részemről volt hiba. Pontosan láttam, hová fog a kapus vetődni és mégis a rossz oldalra lőttem. Szerencsére lőttünk egy pár gólt utána.Julian Nagelsmann

A meccsről: Nagyon élveztem a mait. Hihetetlenül jó meccs volt ez tőlünk. Sokat kontrolláltuk a mérkőzést. Megint realizáltam magamban, hogy mennnyire szórakoztatóbb ennyi néző előtt szerepelni a stadionban.

Arról, hogy a Bayern-e a favorit a végső győzelemre: A többi csapat szorgosan figyel minket. De ezt még meg kell erősítenünk. Sok jó csapat van. Ugyanakkor mi is köztük vagyunk.

Lewandowskiról: 100 BL-meccs? Meggyőző szám. Most a 100 BL-gól a cél. Szerintem el fogja érni. Számomra egyszerűen ő a legjobb csatár a világon és tudom, hogy az is akar maradni sokáig.Image

Sanéról: Hihetetlen volt. Sok jó pillanata volt. Az, ahogyan három játékost is megvert a második játékrészben, elképesztő volt. Sok olyan jelenetet köszönhetnek neki a szurkolók, amit élveztek.

Nianzouról: Nem játszott volna, ha a másik kettő (Lucas és Süle) egészséges lett volna. Tanguynak kiváló meccse volt. Ha úgy nézed, hogy milyen kevés lehetősége volt eddig, ez egy nagyon, nagyon erős teljesítmény. A passzok, amiker a középpályás területekre küldött, elég jók voltak. Amit eddig is tudott és amit ma is jól csinált – a labdaügyessége mellett – a védekezés volt. Nagyon agresszív volt és okosan védekezett.

via Prime Video, iMiaSanMia (Twitter)

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top