Bulvár

„Fogd be!” – Boateng és Brazzo összeszólalkozása



Christian Falk egy újabb szenzációhajhász történetet tett közzé, ezúttal új könyvében.

Bayern Insider című könyvében ír egy érdekes sztroriról Christian Falk, a Bild riportere, aki külön a Bayern Münchenre specializálódva végzi sportújságírói munkáját. A történetének főszereplői a bajor klubbal két BL-t nyerő Jerome Boateng és a csapat jelenlegi sportigazgatója, Hasan „Brazzo” Salihamidzic.

Az eset 2018-ból való és egy AEK Athén elleni októberi BL-csoportkörös mérkőzésen történt. Ezen a találkozón Mats Hummels és Niklas Süle szerepelt a Bayern kezdőjében, míg Boateng a padról figyelte az eseményeket, majd Niko Kovachoz fordulva szerette volna megtudni kihagyásának okait.



New details emerge on Jerome Boateng's falling out with Niko Kovac - Bavarian Football Works

A horvát edző és a világbajnok játékos beszélgetésébe beleszólt Salihamidzic is, ezt viszont Boateng nem tűrte és rákiabált a bosnyák szakemberre. Falk úgy tudja, szó szerint ezt ordította a védő:

„Számomra nincs mondanivalód! Fogd be a szád!”

Boateng haragját a Brazzóval szembeni ellenszenve váltotta ki. A sajtóhírek szerint a sportigazgató már az eset előtti nyáron el akarta adni őt, a futballista ráadásul a PSG képviselőivel kétszer is találkozott és még Thomas Tuchellel is beszélt, aki akkor a párizsi alakulat élén állt. A katari hátterű vezetés viszont sokallta a Bayern által kért 50 milliós árat és az átigazolási ablak zárására is hivatkozva elállt az üzlettől. Érdekesség, hogy Boa végül Franciaországban kötött ki: idén egy másik sikeres klubba, a Lyonba igazolt.



FC Bayern München, News und Gerüchte heute: Angeblicher Streit zwischen Boateng und Salihamidzic enthüllt, Mourinho wollte Bayern-Trainer werden - alles zum FCB | Goal.com

Falk arról is ír könyvében, hogy Boateng nem jött ki valami jól hátvédpárjával, Mats Hummelsszel, akivel annak idején közösen segítették hozzá Németországot a 2014-es vébé megnyeréséhez. Erről a játékos Tuchelnek beszélt a párizsi mítingek során.

via @iMiaSanMia (Twitter)

„Fogd be!” – Boateng és Brazzo összeszólalkozása
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top