Bundesliga

„Minden játékosom egyenrangú” – Sajtótájékoztató: Augsburg vs. BayernJulian Nagelsmann az Augsburg elleni bajnoki előtt beszélt a sajtónak.

Holnap este 20:30-kor visszatér a klubfutball, méghozzá egy bajor derbivel. A Bayern az Augsburg otthonába utazik, hogy lejátsza a 12. fordulós meccsét. Nem kifejezetten a meccsel kapcsolatban, de média képviselői Nagelsmannt kérdezték a soron következő találkozó előtt.

A személyi helyzetről: Kingsley Coman kisebb izomproblémákkal küzd. Ki fogja hagyni a holnapi meccset elővigyázatosságból. Choupo és Phonzie még csak most tértek vissza a válogatottjuktól. El fognak utazni Augsburgba és majd meglátjuk. Phonzie nem hiszem, hogy kezdeni fog.

A beoltottakkal és az oltatlanokkal kapcsolatos viszonyáról: Minden játékosommal ugyanúgy bánok, legyenek oltatlanok vagy beoltottak. Számomra ők nem jobb vagy rossz emberek ettől. Beszélek is velük erről, de a fókusz a sporttal kapcsolatos dolgokon van. Ezért is vagyok edzőként foglalkoztatva, nem világjárvány-felügyelőként.Kimmichről és Süléről: Kimmich kapcsolatban volt valakivel a környezetünkben, aki elkapta a koronavírust. A PCR-tesztjére várunk. Kihagyta a mai edzést elővigyázatosságból. Tudtuk, hogy Nikinek kisebb tünetei vannak. Ez egy hasonló eset, mint az enyém. 14 nap után kijöhet a karanténból.

A koronavírussal kapcsolatos kérdésekről: Természetesen ez a téma idegesítő, mindenkit zavar. 24 órán belül játszunk az Augsburggal, de senki sem kérdezett még a meccsről. Minden a koronáról szól. A múltban a 3G a telefonokhoz kapcsolódott, most pedig már valami egészen máshoz.

Nübel és Neuer viszonyáról: Mindig jó, ha a játékosainknak vannak ambíciói. A mi keretünkben van a világ legjobb kapusa és nem akarom addig leszedni őt a pályáról, amíg egészséges. Akkor fogjuk ezt a témát boncolgatni, amikor eljön az ideje. Most boldog vagyok Manuval.A katari szerződés esetleges felbontásáról: Már korábban kifejtettem az ezzel kapcsolatos véleményem. Szeretek megoldani problémákat párbeszédeken keresztül. Ebben az esetben is jobb megpróbálni dialógusokon keresztül megváltoztatni a dolgokat. Ami az éves gyűlést illeti, ez egy klubbal kapcsolatos téma.

Az Augsburgról: Nem teljesen tiszta, hogy milyen rendszert használnak, háromvédőset vagy négyvédőset. Amikor az Augsburg a Bayern ellen játszik, mindig próbál kontrázni és gyors átmenetekkel operálni. Sok lehetőségre felkészültünk.

„Minden játékosom egyenrangú” – Sajtótájékoztató: Augsburg vs. Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top