Interjúk és nyilatkozatok

„Ha így folytatom, beérem a többieket is” – Müller közel a 400 ligameccshez

Thomas Müller a Bielefeld elleni 1-0-ás győzelem után nyilatkozott a SkySportsnak.

A mezőny legjobbja volt a Sanénak gólpasszt kiosztó Thomas Müller az Arminia Bielefeld ellen. A világbajnok klublegenda 11. asszisztját jegyezte a mérkőzésen és a lefújást után volt ideje az Aranylabda legnagyobb esélyeséről, Lewandowskiról is nyilatkozni. És persze a káoszba fulladó közgyűlésről, amelyet csütörtökön rendeztek.



Lewandowskiról és az Aranylabdáról: Meg kell nyernie. Teljes mértékben megérdemli. Persze a Spanyolországban élők mondhatják azt is, hogy Benzemának is jól ment. Viszont Lewa megnyert velünk mindent, aztán eltörölték a díjat. Ezután sikerült megdöntenie a gólrekordot Németországban.

A lengyel csatár teljesítményéről: Ha megnézed, mit tett a lengyel válogatottban… Amiben sokkal nehezebb jól szerepelni, mint egy topcsapatban. Azt kell mondanom, hogy nincs egyetlen focista sem, aki egyénileg jobban teljesített volna nála. Lewának kell megnyernie az Aranylabdát.



Arról, hogy beérte Franz Beckenbauert a Bundesliga-szereplések örökranglistájának 6. helyén 396 mérkőzéssel: Ha egészséges maradok és jól teljesítek, akkor még beérhetek másokat is. Ez is mutatja azt az utat, amit eddig megjártam a karrierem során.

A káoszban végződő közgyűlésről: Sok oka van annak, ami miatt ez történt. A párbeszéd, ami a gyűlésen folyt, nem sült el jól. Ez a szurkolók és klub közti kommunikációról szól. Az AGM (éves közgyűlés – a szerk.) általában unalmas jelentésekből tevődik össze az első két órában. Igaz, nem vagyok valami nagy szakértő. Ahhoz viszont nem kell annak lennem, hogy lássam, nem festett valami jó képet a gyűlés. A megfelelő emberek vannak a vezető pozíciókban.

via iMiaSanMia (Twitter)

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top