Adventi naptár

Adventi Naptár #2 – Thomas Müller első gólja a Barcelona ellen

Idén decemberben minden este nyolckor nosztalgiázunk egy kicsit veletek és egészen szentestéig naponta visszaemlékszünk egy-egy ikonikus Bayern-gólra.

Ó, micsoda este volt! Én személy szerint egy zsúfolt parkban néztem végig a mérkőzést a telefonomon és a végére mérhetetlen boldogságot éreztem. Főleg, hogy egy-két Barca-drukker haverom is a társaság része volt…

A legendás mérkőzés embere Thomas Müller volt, aki egy évvel korábban még Niko Kovac alatt sínylődött és főleg kevés játéklehetősége miatt nem tudta megmutatni, miért is ő a klub történetének egyik legnagyobb alakja. Páratlanságának egyik legemlékezetesebb bizonyítéka egybeesett a katalán csapat történelmi mélypontjával.

Müller a negyedik percben szerezte meg a vezetést a Bayern Münchennek egy szenzációs kényszerítő után. Lewa adta neki a gólpasszt, a lövés pedig tipikus Müller-stílusúra sikeredett. Valamiért a mozgásából először az látszott, rabonázva vágta be a labdát ter Stegen kapujába, mégis az a félelmetes balos sült el – tökéletesen.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top