Szerződések

Hogy áll Lewandowski új szerződésének tárgyalása?Az Abendzeitung szedte össze a legfontosabbakat Robert Lewandowski jövőjével kapcsolatban.

Jövőre már 34 éves lesz a Bayern München világklasszis csatára, Robert Lewandowski, akinek szerződése meghosszabbítása már régóta téma a világsajtóban és a klubon belül is.

Az Abendzeitung arról ír, hogy az edző, Julian Nagelsmann, a klubelnök, Oliver Kahn és a sportigazgató, Hasan Salihamidzic múlt heti Bohóclabda-gálán való jelenléte Lewandowski mellett szép jele volt annak, hogy milyen közel áll a vezetőség és a játékos egymáshoz.Ugyanakkor több probléma is akadt az eddigi szerződéstárgyalások során: a legfontosabb bukkanó Pini Zahavi jelenléte volt. Az izraeli játékosügynöknek kifejezetten rossz a kapcsolata Salihamidziccsal az Alabával folytatott sikertelen szerződéshosszabbítási tárgyalások óta. Az a Karl-Heinz Rummenigge pedig – aki eddig kőkemény közvetítőként volt jelen a beszélgetések során – már nincs a képben.

Ennek eredményeképp Oliver Kahnnak kell ezt a szerepet betöltenie. A múlt hónapban olyan találgatások jelentek meg az egykori legendás kapussal kapcsolatban, hogy sokkal kevésbé áll a nyilvánosság elé, mint elődjeit. Ezért felélénkült és megváltozott Nagelsmann szerepe is, aki jelenleg sokkal több munkakört tölt be, mint az edzői feladata. Erről egyébként a Bild írt.Mindenesetre a lap szerint 2025-ig hosszabbítana a Bayern München Lewával. Mint lehetséges utód a közeljövőben, Erling Haaland neve konkrét lehetőségként eddig még nem merült fel. A lengyel szerződése egyébként 2023-ig tart.

via Abendzeitung, Bild

Hogy áll Lewandowski új szerződésének tárgyalása?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top