z_kiemelt2

Értékelés: Bayern 2-1 Mainz

Vért izzadtak kedvenceink szombat délután a Mainz ellen, de lássuk egyenként, hogyan teljesítettek játékosaink ezen a kínszenvedős meccsen (1-pocsék, 2-gyenge, 3-átlagos, 4-jó, 5-kiváló).

Kezdőjátékosok

Manuel Neuer – szerkesztői értékelés: 3

A Mainz góljánál semmit sem tehetett, Onisiwo fejese ugyanis nagyon közelről jött. Nagy bravúrokat sem kellett bemutatnia, a labdakihozatalban viszont ezúttal is fontos szerepet játszott. Átlagos volt a teljesítménye.

Benjamin Pavard – szerkesztői értékelés: 4

A Barca elleni remek teljesítményét erre a meccsre is áthozta, hiszen tegnap is stabilan mozgott a jobb oldalon, az agresszív mainz-i támadások nem nagyon fogtak ki rajta. Jó teljesítményt nyújtott.

Dayot Upamecano – szerkesztői értékelés: 3

Az első félidőben bizonytalan volt hátul, a vendég gól előtti beadásnál ő maradt le az ellenfeléről. A szünet után aztán már sokkal stabilabban játszott, így átlagosnak mondható a teljesítménye

Lucas Hernández – szerkesztői értékelés: 4

Annak ellenére, hogy a kapott gólban ő is benne volt, Hernández többször is utolsó emberként mutatott be kulcsfontosságú szereléseket, amelyek újabb góloktól mentették meg a csapatot. 60 perc után ugyan lecserélte őt Nagelsmann, összességében jó teljesítményt nyújtott.

Alphonso Davies – szerkesztői értékelés: 4

Davies a Mainz ellen is hozta szokásos formáját, elfutásaival ugyanis ismét óriási veszélyt generált a bal oldalon, emelett pedig sok jó beadása is volt. Jó értékelést kap.

Jamal Musiala – szerkesztői értékelés: 5 – Meccsembere

A Kimmich-Goretzka tengely hiányában Musiala tegnap megmutatta, hogy nemcsak szélsőként vagy támadó középpályásként, hanem szűrőként is megállja helyét a középpályán. Jelenléte több kreativitást és kevesebb labdavesztést hozott a Bayern játékába. Teljesítményét egy brilliáns góllal koronázta meg, amivel sikerült Münchenben tartani a 3 pontot. Kiválóan játszott, nálunk ő volt a meccsembere.

Kép

Corentin Tolisso – szerkesztői értékelés: 4

Gyengén játszott a meccs elején, sem passzolás, sem helyezkedés terén nem állt a helyzet magaslatán. Aztán egyre inkább belejött a játékba, a első Bayern-gólnál pedig egy csodálatos keresztlabdát varázsolt a gólszerző Coman lábára a szünet után. Bő 1 óra elteltével végül kénytelen volt elhagyni a pályát, izomsérülés miatt. Összességében viszont jó teljesítményt nyújtott.

Kingsley Coman – szerkesztői értékelés: 4

A vendég gólnál ő adta el labdát, amiből a Mainz a kontratámadás után megszerezte a vezetést. A szünet után viszont elengedhetetlen érdemei voltak abban, hogy a Bayern visszajöjjön a játékba, előbb ugyanis ő szerezte az egyenlítő találatot, majd közel járt a duplázáshoz is. Jó értékelést kap.

Thomas Müller – szerkesztői értékelés: 3

Finoman szólva sem Müller meccse volt a tegnapi, a támadóharmadban ugyanis nem sokat tudott hozzátenni a játékhoz a kemény és aggresszív mainz-i védelem miatt, a helyezkedésével viszont a szünet után csak meg tudta törni azt. Átlagosnak mondható a teljesítménye.

Leroy Sané – szerkesztői értékelés: 3

Müller mellett Sané sem volt túl hatékony tegnap, a balszélen ugyanis Davies balhátvéd létére sokkal veszélyesebben játszott, mint Leroy. Átlagos teljesítményt nyújtott

Robert Lewandowski – szerkesztői értékelés: 3

A Mainz védelme tökéletesen kizárta Lewát a játékból, aki így szinte egyáltalán nem tudott gólhelyzetbe kerülni és még a középpályára is rendre vissza kellett húzódnia azért, hogy labdát kaphasson. Átlagos értékelést kap.

Cserejátékosok

Serge Gnabry – szerkesztői értékelés: 4

Sané cseréjeként Gnabry friss erőt hozott a Bayern támadójátékába, amely nagyban hozzájárult a győzelemhez. A sérülése után tehát jó játékkal rukkolt elő a 25 perc alatt is, amit Nagelsmann-tól kapott tegnap.

Niklas Süle – szerkesztői értékelés: 4

Hernández cseréjeként Süle remekül vett részt a labdakihozatalban, amely a beállása után gördülékenyebben működött. Jó értékelést írunk a neve mellé.

Marc Roca – szerkesztői értékelés: 4

A sérült Tolisso cseréjeként Roca viszonylag jól kontrollálta a játékot a középpályán, amellyel a Bayern elérte, hogy dominálni tudjon a hajrában is. Jó teljesítményt nyújtott.

Tanguy Nianzou – szerkesztői értékelés: –

Musiala késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top