Adventi naptár

Adventi Naptár #13 – Süle arccal szerzett öngólja az Augsburg ellen

Idén decemberben minden este nyolckor nosztalgiázunk egy kicsit veletek és egészen szentestéig naponta visszaemlékszünk egy-egy ikonikus Bayern-gólra.

Ha már hétfő, ha már a hónap 13. napja… Az adventi naptárunk egyetlen öngólját hoztuk el nektek: Niklas Süle jóvoltából.

A Bayern Münchenhez 2017 júliusában csatlakozó óriás termetű hátvéd első szezonjában rögtön 27-szer szerepelt a csapatban és két gólt is szerzett. Pontosabban ötöt, hiszen a 17/18-as idény alatt sikerült összesen 3 öngólt is összehoznia.

Süle rögtön az első fordulóban betalált a Leverkusen ellen (ekkor még az ellenfél kapujába), a 19. játéknaptól kezdve viszont 15 forduló leforgása alatt 3-szor is saját kapujába lőtt gólt. Egyébként mindegyik mérkőzést végül a Bayern nyerte.

A második öngól volt a legviccesebb: a 29. játékhéten az Augsburg otthonában vendégeskedett a Bayern és a meccs 18. percében Sergio Cordóva iramodott meg egy labdaszerzés után, majd tüzelt és az Ulreich lábáról felpattanó játékszer egyenesen Sülét találta el, ráadásul arcon – onnan pedig a kapuba pattant a labda.

Minden tiszteletünk egyébként Nikié, ez a jelenet viszont biztosan megmosolyogtatja mindegyik szurkolónkat.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top