Sérülés

Musiala kézközépcsontja eltört, Goretzka és Tolisso játéka kérdésesA Bayern München hivatalos oldalán tudatta szurkolóival kérdéses állapotú játékosainak helyzetét.

Több Bayern-kerettag játéka sem biztos a holnapi, Stuttgart elleni mérkőzés előtt. Jamal Musiala a kézközépcsontját törte el, így mindkét idei találkozón való szereplése kérdéses. A 18 esztendős játékosról így nyilatkozott Julian Nagelsmann mai sajtótájékoztatóján:

„Jamal eltörte a kézközépcsontját. Sínpólyába rakjuk. A fájdalmától függ, tehát várnunk kell és majd el kell döntenünk, hogy hogyan is kezeljük ezt a sérülést. Elméletileg játszhat, de majd meglátjuk.”Leon Goretzka és Corentin Tolisso helyzete sem tiszta. Előbbi a Bild szerint ma kihagyta az edzést, mint ahogy Coco is csak futóedzéseket végzett. Mindkettejük esetében csoda lenne, ha holnap tudnának játszani.

Marcel Sabitzer viszont ma már a csapattal edzett. A középpályán viszont így is valószínűleg Marc Roca fog játszani, bevethetősége esetén Jamal Musiala mellett.

Choupo-Moting és Kimmich továbbra is a koronavírus utáni tüdőproblémák, Stanisic pedig combsérülés miatt nem bevethető.

via Bayern München

Musiala kézközépcsontja eltört, Goretzka és Tolisso játéka kérdéses
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top