Szerződések

Mi lesz Comannal és Cuisance-szal? – A Bild találgatottA Bild és Christian Falk összeszedett minden infót arról, hogyan áll a Bayern két franciájának, Kingsley Comannak és Michael Cuisance-nak a helyzete.

Jelenleg egy egész kezdőcsapatra való olyan játékos van a Bayern München keretében, akiknek jövője bizonytalan. A Bild most Kingsley Coman szerződéstárgyalásainak legújabb fejleményeit, illetve a kegyvesztett Michael Cuisance távozásának lehetőségeit hozta le.

Kezdjük utóbbival. Cuisance 2019-ben csatlakozott a Bayernhez, de eddig csak 13 mérkőzésen lépett pályára annak mezében. Tegnap mindössze a második meccsén szerepelt a szezonban. A középpályás éppen ezért már januárban szívesen váltana a több játéklehetőség reményében. Tavaly egy marseille-i kitérőnek köszönhetően játszott 30 mérkőzést topszinten.

A Bild úgy tudja, a Serie A újonca, a Venezia, egy török, valamint egy orosz élcsapat is ajánlatott tett már érte. A Bayern 10 millió euró alatt nem adná el őt. Ligue 1-ben játszó csapatok (Metz, Troyes) is radarukon tudják Cuisance-t és féléves kölcsönszerződéssel csábítanák őt vissza hazájába. Cuisance és a klub sincsen a kölcsön ellen és elvégre a játékos dönt, aki a jövőjét és a játékperceket tartja szem előtt.Cuisance aiming for fresh start at Bayern after disappointing Marseille  spell | Goal.com

Nagelsmann próbál pozitívan hatni a forrófejű Cuisance-ra.

A Kingsley Comannal folytatott tárgyalások továbbra sem mennek zökkenőmentesen. A Bild szerint a klubon belül attól tartanak, hogy hasonlóan alakulnak a dolgok, mint Alabával. Nevezetesen, hogy a klub és a játékos nem tud megegyezni a fizetést illetően és utóbbi végül klubba befolyó átigazolási összeg nélkül hagyja el a csapatot.

Ennek megfelelően Coman képviselete – már nem Pini Zahavival, hanem édesapjával az élen – közölte a Bayernnel, hogy egy 2023-as lejáró szerződéssel való távozás nem elképzelhetetlen az támadó részéről.

Ha nem születik megállapodás a felek közt jövőre, a Bayernnek nyáron még lesz egy utolsó esélye profitálni Coman játékjogából. Arról már korábban is írtunk, hogy Hasan Salihamidzic Ousmane Dembélét nézte ki az utódnak, akinek ügynökeivel szoros kapcsolatot ápol.

via iMiaSanMia

Mi lesz Comannal és Cuisance-szal? – A Bild találgatott
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top