Transzferpletykák

Így áll Süle helyzete 3 különböző lap szerint…



Niklas Süle lehetséges távozása az egyik legforróbb pletykatéma manapság a Bayernnel kapcsolatban. Éppen ezért elhoztuk nektek három német sportlap találgatását is.

Newcastle? Chelsea? Vagy marad a Bayern? Niklas Süle helyzete nem egyszerű és szinte kétnaponta változnak a vele kapcsolatos sajtóhírekben leírtak. Az biztos, hogy a védő szerződése jövő nyárig szól – tehát már most januárban megegyezhet más klubokkal, ha a Bayernnel nem sikerül és ingyen távozhat 2022-ben.

Lássuk, mit gondolnak minderről a nagyobb német lapok…



Sky: Süle szinte biztosan távozik. Nem érzi úgy, hogy eléggé meg lenne becsülve a klubon belül. Az, hogy a Bayernnek sikerüljön meggyőzni a játékost a maradásról, majdhogynem lehetetlen.

Abendzeitung: Süle jövője nyitott maradt. A szerződéshosszabbítás még mindig lehetséges, ha a fizetési igényei ki lesznek elégítve. Julian Nagelsmann nagyra értékeli a védőt és ez fordítva is igaz. Mindenesetre Süle a Premier League-ről álmodik és az sem hangzik rosszul számára, hogy szabadúszóként még több klub fog érdeklődni iránta.



B/R Football on Twitter: "Riqui Puig vs. Niklas Süle 😳 https://t.co/krFRMrcJLM" / Twitter

Süle ebben a szezonban 22 mérkőzésen játszott a Bayernben.

Kicker: A 26 éves játékos távozása elképzelhető, de még nem annyira biztos, mint amennyire ezt az elmúlt hetek híradásai jelezték. Külföldi klubok érdeklődnek iránta, viszont a Bayern az újév után is szeretne vele tárgyalni egy új szerződésről. Február végén születhet végső döntés.

Mit gondoltok, hogyan fog zárulni a Süle-saga? Várjuk kommentjeiteket a Facebookon!

via iMiaSanMia

Így áll Süle helyzete 3 különböző lap szerint…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top