Transzferpletykák

A legfurább sajtóhír: Julián Álvarez elfecsegte, hogy megkereste őt a Bayern?



Egy érdekes sajtóhír és ami mögötte van – a Bayern egy német lap szerint beszállt a Julián Álvarezért folytatott versenybe is.

Julián Álvarez az argentin futball legújabb üdvöskéje. A River Plate 21 esztendős támadója idén robbant be igazán a köztudatba, miután szerepelt az argentin válogatottban, amely a nyáron elhódította a Copa América trófeáját – hosszú idő után először. Természetesen valamivel ki is érdemelte ezt a megtiszteltetést.

A legutóbbi argentin bajnokságot (2021-es Liga Profesional) bajnokként, valamint 18 góllal zárta Álvarez, ráadásul úgy, hogy kiosztott 9 gólpasszt is. A támadószekció minden posztján bevethető játékost számos európai klub nézte ki magának és az alábbi sztori szerint a Bayern is ezek közé a csapatok közé tartozik.



Image

Köllner és Álvarez.

A német EXPRESS híradása szerint óriási véletlen történt Mexikóban: furcsa módon derült ki, hogy Álvarez a Bayern Münchenbe tart. A lap szerint a német énekesnő és ceremóniamester, Marita Köllner futott össze véletlenül a 21 éves argentinnal a közép-amerikai ország partján nyaralva.

Marita elmondása szerint férjével élvezte a napsütést, amikor egy „kedves fiatal srác” megkérdezte tőlük, hova valósiak. Az énekesnő úgy folytatta, hogy amikor Julián megtudta, hogy németek,  elmondta nekik, hogy a Bayerntől is van egy ajánlata. A beszélgetés végén Marita megjegyezte Juliánnak, hogy az 1. FC Köln is jó csapat – hiszen az énekesnő onnan származik.

Természetesen illik helyén kezelni a fentebb írtakat, hiszen elképzelhető, hogy lost in translation eset történt, tehát valahol félreértette egymást a két nemzet képviselője.



Mindenesetre egy igazán kedves történet bonyolította tovább a Bayern jövő évi átigazolási helyzetét. Jelenleg a Barca hátvédje, Sergino Dest és a Leeds támadója, Raphinha is a pletykák témája már, miközben Hasan Salihamidzic korábban úgy nyilatkozott, januárban nem lesznek tervezett átigazolások.

Az EXPRESS híradása óta egyébként beszélt a Bayern érdeklődéséről még egy argentin újságíró, Hernán Castillo is, aki egy élő adásban mondta el, hogy a bajor vezetőség és a Manchester United folytat versenyt Álvarez megszerzéséért és az angolok egyelőre közelebb állnak a játékoshoz.

via EXPRESS, @iMiaSanMia

A legfurább sajtóhír: Julián Álvarez elfecsegte, hogy megkereste őt a Bayern?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top