Interjúk és nyilatkozatok

Sané: Tudtam, hogy többre vagyok képesSané a Bildnek adott interjút, amiben beszélt formájának változásáról.

Leroy Sané tavaly nyáron többek között két angol bajnoki cím és egy FA-kupa-siker után hagyta ott a Manchester Cityt és csatlakozott a Bayern München csapatához. Első idényében 10 gólt és 12 gólpasszt jegyzett, a teljesítményével mégsem voltak megelégedve a szurkolók és ő maga sem.

Első szezonjáról: Természetesen összességében nem voltam elégedett magammal az első szezon után. Tudtam, hogy tudok többet is mutatni magamból. Viszont a személyiségemben nem változott semmi és nem is tudnék két-három okot mondani arra, hogy miért történt. A Manchestery Citynél sem voltak a legerősebbek az első hónapjaim. A Bayernbe ráadásul egy nagyon súlyos és hosszú sérülés után érkeztem.

A támogatásról, amit kapott: Mindig éreztem a klub bizalmát. Az egész egyesület vezetése és külön Uli Hoeneß is felkeresett. Teljes támogatást nyújtott. Ennyi odafigyelés és bizalom nem létezik minden klubnál.OFFICIEL - Le Bayern Munich signe un joli coup avec Leroy Sané | Goal.com

Jól emlékezhetünk az első képekre Sanéról bajor mezben.

A változásról: Hosszú folyamat volt, szóval nincs egy olyan konkrét változás, ami miatt sikerült visszatérnem a formámba. Új klub, új környezet, magas elvárások, mindezek pedig egy hosszú sérülés után. Nem a kifogásokat keresem, hanem voltak elvárásaim saját magam felé, hogy hamar formába tudjak lendülni. Keményen dolgoztam érte.

Nagelsmannról: Nagyszerű a kapcsolatom Julian Nagelsmannal. Mindig rámutat arra, hogyan tudnék még hatásosabb lenni a rendszerében és hogy hogyan tudnánk csapatként is fejlődni.

A szezon második feléről: Nem szeretnénk, hogy akárki is közel álljon hozzánk a tabellán és természetesen bajnokok akarunk lenni. A Bajnokok Ligájában, mint mindig, az apró részletek és a pillanatnyi forma dönthet. Még nem nyertem meg, szóval én különösen motivált vagyok.Leroy Sané is the FC Bayern September Player of the Month

Szinte minden meccsen élmény nézni, ahogyan mozog és szinte minden területen feltűnik. A BL-ben a hat csoportmeccsből 4-en ő lett a meccs legjobbja.

A Bajnokok Ligája favoritjairól: Jelenleg a Manchester Cityvel, a Liverpoollal és a Chelsea-vel magunkat látom a legerősebbnek Európában. Viszont a forma pillanatok alatt változhat a szezon vége felé.

Sané jelenleg 5-5 góllal és gólpasszal áll mind a Bundesligában, mind a Bajnokok Ligájában. Teljesítménye és munkabírása nagyon sokat segít a csapatnak és láthatóan boldog Münchenben.

via Bild, @iMiaSanMia

Sané: Tudtam, hogy többre vagyok képes
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top