Transzferpletykák

Így vélekedik a Bild a Raphinha- és Dest-féle pletykákrólA Bild lapja is írt a korábbi sajtóhírek szerint a Bayern München kívánságlistáján lévő Raphinháról és Sergino Destről.

Mint ahogy arról korábban írtunk, a Bayern egy brazil sajtóhír (TNT Sports) szerint szívesen leigazolná a Leeds támadóját, Raphinhát. A 25 éves játékos Coman távozása esetén érkezne. Mellette elméletileg a Barcelona egyesült államokbeli hátvédje, Sergino Dest is Hasan Salihamidzic célkeresztjében van.

Ami Raphinhát illeti, a helyzet elég egyszerű – mármint a Bild szerint: a Kingsley Comannal folytatott tárgyalások ugyan haladnak, az egyetlen bukkanót az jelenti, hogy a Bayern nem akar 20 millió eurós fizetést adni a franciának, aki viszont hajthatatlan az összeget illetően.Why Raphinha's move to Leeds was the most astute signing of the summer – The Athletic

A 2020-as év egyik legjobb igazolása volt Raphinha: az elmúlt bő egy évben 15 gólt és 10 gólpasszt jegyzett a Pávák csapatában, rengeteg kialakított helyzet és sikeres csel mellett.

Ha nem születik megegyezés, Raphinha akár opció is lehet jövő nyárra. Comanból mindenképpen szeretne pénzt csinálni a Bayern, hiszen 2023-ban már lejár a szerződése és ingyen igazolható lesz.

És ebben az esetben is fontos megjegyezni, hogy a klub nem tervez januári átigazolást. Tehát a brazil támadó megszerzése és a jobbhátvéd poszt erősítése Dest megvásárlásával csak a 2022 nyári átigazolási ablakban történhet meg.

A Bayern München azért néz új jobbhátvéd után, hogy azon a pozíción egészséges versengés legyen, hogy a játékosok ezzel egymást motiválják jobb teljesítményre. Destet pedig már régóta figyeli a klub és tavaly nyáron – amikor a Barcelonába igazolt – Salihamidzicsék már a megegyezés határán voltak.

Xavi har fået nok: Dest skal ud af truppen! - Transfermarked - BarcelonaFC.dk

Dest szeretne bizonyítani Xavinak.

A Bild egyenesen úgy írja, Desttel történt már egy találkozó is, méghozzá 6 héttel ezelőtt. Ha a Bild ezúttal igazat állít, akkor a hátvéd megszerzése valószínűbb lehet, Raphinha vagy egy másik szélsőjátékos (pl. a szintén topklubokkal összeboronált Julián Álvarez) érkezése pedig Comantól függ.

via Bild, @iMiaSanMia

Így vélekedik a Bild a Raphinha- és Dest-féle pletykákról
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top