Átigazolási hírek

Hivatalos: Cuisance a Veneziához igazoltA 22 esztendős középpályás, Michael Cuisance elhagyta a Bayern Münchent és a Veneziához igazolt.

Michael Cuisance 2019 nyarától egészen máig a Bayern játékosa volt. A francia utánpótlás-válogatott játékos az olasz élvonalban szereplő Venezia együtteséhez igazolt. 2025-ig szóló szerződést kötött a velencei csapattal.

Cuisance az utóbbi időben kegyvesztett volt a bajor csapatban. Magatartására sokszor volt panasz és csak 13-szor ölthette magára a Bayern mezét. 2 gólt és 2 gólpasszt jegyzett vörösben. 2019-ben a Mönchengladbachtól érkezett, az akkori információk szerint 8 millió euróért és első szezonjában tagja volt Hansi Flick mindent megnyerő alakulatának.Merci!

Nagelsmann alatt is kevés lehetőséget kapott. A CSZKA Moszkva és a Venezia érdeklődését lehetett vele kapcsolatban hallani, végül utóbbi lett a befutó, a hírek szerint 3-4 millió eurós transzferdíj ellenében.

Renato Sanches 2019 augusztusi eladása óta ez volt mindössze a második alkalom, hogy a Bayern pénzért vált meg egy játékosától. Ha nem számoljuk a Bayern akadémiáján nevelkedő és a csapattól 2019-ben eligazoló Marco Friedlt, akkor a Bayern Douglas Costa 2018 júliusi eladása óta képtelen volt úgy értékesíteni egy játékosát, hogy az visszahozza a vételárát.

FRISSÍTÉS: Fabrizio Romano szerint Cuisance-ért 4,5 millió eurót plusz további bónuszokat fizet a Venezia.

További sok sikert és eredményes karriert kívánunk Michaelnek!

via Bayern München

Hivatalos: Cuisance a Veneziához igazolt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top