Hivatalos

Hivatalos: Coman 2027-ig hosszabbított!



A Bayern München a hivatalos weboldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbított 25 éves francia szélsőjével, Kingsley Comannal.

Négy évvel toldotta meg Kingsley Coman szerződését a Bayern München, ami azt jelenti, a játékos szerződése még öt és fél évig, 2027-ig szól. A francia támadó 2017-ben igazolt végleg a bajorokhoz, miután két évet kölcsönben töltött a Juventustól. Jelenleg neki van a leghosszabb ideig szóló szerződése a klubbal.

A Comannal való hosszabbításában nagy szerepet játszott Nagelsmann érkezése, aki többször is hangoztatta, mennyire kedveli őt. Az utóbbi években a támadó több fontos gólt szerzett a Bayernben. Hosszú sérüléseiből való visszatérése utáni teljesítményét korábban a 2020-as BL-döntőben szerzett győztes fejesével koronázta meg (ha már a King becenévre hallgat).



Image

Nyilatkozatok

Kingsley Coman: Nagyon boldog vagyok, mert a Bayern a világ egyik legjobb klubja és tudom, hogy még sok célunk van. 2015 óta vagyok itt. Olyan, mintha egy nagy család tagja lennék. Minden tökéletes. Karrierem legjobb évei még csak most következnek, a célom, hogy újra BL-t nyerjek ezzel a csapattal. És remélem, a szurkolókkal.

Oliver Kahn: Az olyan játékosok, mint amilyen Coman, a világ összes klubjának kívánságlistáján vannak. Ez a szerződéshosszabbítás is egy jó példája annak, hogy mennyire vonzó ez a klub a nemzetközi foci legmagasabb szintjén. Kingsley teljesen elkötelezte magát a Bayern mellett és itt megtalálta otthonát. Az emberek azért jönnek a stadionokba, hogy ilyen labdarúgókat lássanak.

Hasan Salihamidzic: Nagyon boldogak vagyunk, hogy Kingsley Coman elkötelezte magát a Bayernhez egy hosszútávú szerződéssel. Kingsley úgy érkezett az FCB-hez, mint Európa egyik legnagyobb támadótehetsége. Világklasszis játékossá fejlődött velünk az elmúlt hat és fél évben. Már történelmet írt, amikor gólt szerzett a 2020-as Bajnokok Ligája fináléjában. Kingsley, Joshua Kimmich és Leon Goretzka szerződéshosszabbításával komoly alapokat tettünk le annak érdekében, hogy a következő években is Európa csúcsán küzdjünk.



Image

Kingsley eddig 217 mérkőzésen lépett pályára a Bayern mezében és kettő híján 100 (46 gól, 52 gólpassz) találatból vette ki a szerepét. A Bajnokok Ligája-trófea mellett hatszor lett német bajnok és háromszor német kupagyőztes.

A sajtóhírek szerint ő a nyolcadik játékosa a Bayernnek, aki a 15 milliós fizetési küszöb felett keres. Most viszont nem ez a fontos, hanem az, hogy King még öt és fél évig Münchenben fog játszani és véget értek a találgatások a jövőjével kapcsolatban.

via Bayern München

Hivatalos: Coman 2027-ig hosszabbított!
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top