Egyéb

Goretzka edzésbe állt, Neuer pihent, Hernández pedig visszatérhet



A Bayern München több játékosának fittségi állapota is javult az elmúlt napokban.

Tegnap délután a Bayern a hivatalos oldalán írt arról, hogy Leon Goretzka már futóedzéseket végzett a Säbener Straßén, a klub edzőközpontjában. Florian Plettenberg, a Sky újságírója szerint a középpályás biztosan ki fogja hagyni a 23-i, Hertha elleni találkozót, viszont február elején már készen állhat a bevetésre. Jelenleg Dr. Holger Broichhal, a Bayern erőnléti edzőjével végez futó- és labdás tréningeket.

Elsőre aggodalomra adhat okot a hír, miszerint Manuel Neuer tegnap és ma sem edzett a csapattal, ám szerencsére csak amiatt hagyta ki a közös munkát, mert pihenőt kapott Julian Nagelsmanntól. A Sky szerint Hertha ellen ugyanúgy bevethető lesz, mint ahogyan a legutóbbi mérkőzésen volt.



Lucas Hernández tegnap nem edzett a csapattal, ma viszont már igen és valószínűleg ő lesz a balhátvéd a Hertha elleni mérkőzésen. Honfitársa, Benjamin Pavard visszatérhet a jobb-bekk pozícióba, ezzel párhuzamosan pedig Kimmich a középpályára. Josip Stanisic is futóedzéseket végzett korábban, de lassan ő is visszatérhet a csapathoz.

A Bild szerint Kingsley Coman egy 75 perces edzést végzett ma a kerettel, de még egyáltalán nem biztos, hogy annak a része lesz-e a vasárnapi mérkőzésen. 4 hetes kihagyás után térhetne vissza.

Image

Ami az ifiket illeti, a 16 éves Paul Wanner továbbra is a nagyokkal edz

A szívizomproblémákkal küzdő Alphonso Davies, a már említett Leon Goretzka és az Afrika-kupán szereplő Eric Maxim Choupo-Moting és Bouna Sarr biztosan nem fog játszani a Hertha ellen.

via Bayern München, Sky, Bild

Goretzka edzésbe állt, Neuer pihent, Hernández pedig visszatérhet
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top