Vezetőség és stáb

SPORT1: A Bayern és a Barcelona között megromlott a viszonyKerry Hau, a SPORT1 vezető riportere tálalt ki arról, hogy igencsak elmérgesedett a kapcsolata a Bayern München és a Barcelona vezetőségének.

A Barcelona új vezérkara, élén Joan Laportával nem ápol valami jó viszonyt a Bayern München fejeseivel. Erről írt a SPORT1, amely új tudja, a Bayern azon próbálkozásai váltották ki a haragot a katalánokból, amelyek során velük folytatott tárgyalás nélkül próbálták megszerezni néhány játékosukat, legutóbb Sergino Destet.

A Barca egyik vezetőségi tagja név nélkül mondta el a SPORT1-nek az alábbiakat: „Igaz a hír, miszerint a Bayern anélkül tárgyalt a Barcelona játékosaival, hogy arról informálta volna a klubot. Azt nem mondanám, hogy a két klub közti viszony rossz, de bizonyosan nem olyan, amilyen régen volt.”

The departure of Leo Messi from Barça "is an own goal" for the Catalans

Laporta és a Bayern egykori elnöke, Karl-Heinz Rummenigge egy 2015-ben lejátszott találkozón.

Hasan Salihamidzic és segítője, Marco Neppe korábban komoly erőket mozgósított annak érdekében, hogy leigazolják Pedrit, a Barcelona legfontosabb tehetségét, akinek szerződéshosszabbítását is meg akarták előzni. Ez nem sikerült és végül a Golden Boy hosszabbított a katalánokkal. A játékos számára ugyanakkor hízelgő volt, hogy a világ egyik legjobb csapata szeretné őt leigazolni.

A SPORT1 szerint a Bayern sportigazgatója már két éve szerette volna megszerezni Pedrit. Először akkor került beszélt vele, amikor 2020 nyarán a Barca megvásárolta a középpályást a Las Palmastól. A Bayern kölcsönvette volna Pedrit, de a katalánok nemet mondtak. Ezután viszont Brazzo nem hagyta annyiban a dolgot és tartotta a kapcsolatot a jelenleg 19 éves játékossal.Transfermarkt: FC Bayern wollte Pedri vom FC Barcelona loseisen

A SPORT1 ezzel az illusztrációval hozta le a hírt.

A lap hozzáteszi, hogy a Barcelona ugyanezekkel a módszerekkel vághat vissza a bajoroknak. Az elmúlt héten több sajtóorgánum is írt arról, hogy a klub érdeklődik Niklas Süle iránt, valamint két akadémistát a 18 éves Gabriel Vidovicot és a 16 esztendős Kenan Yildizt is a katalán fővárosba csábítaná.

Ami Salihamidzicet illeti, a Bild szerint hamarosan hosszabbítani fog a Bayernnel.

via SPORT1, @iMiaSanMia

SPORT1: A Bayern és a Barcelona között megromlott a viszony
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top