Bundesliga

„Sané egy kisebb problémával küzd” | Hertha vs. Bayern



Julian Nagelsmann a Hertha elleni idegenbeli bajnoki előtt tartott sajtótájékoztatót.

Vasárnap a Hertha otthonába utazik a Bayern München a Bundesliga 20. fordulójában. Julian Nagelsmann ma tartott sajtótájékoztatót, amelyen beszámolt a kerethelyzetről és a várható kezdőről is.

A kerethelyzetről: Goretzka helyzete jól ismert. Nem fog játszani. Stanisic jól teljesített és jövő héten már a csapattal fog edzeni. Néhány játékost pihentettünk mostanság. Tolissót tegnap, Neuert ma. Leroynak kisebb problémái voltak. A holnapi edzés után döntünk majd vele kapcsolatban.

Arról, hogy Kimmich visszatér-e a középpályára: Jól végezte a dolgát a jobb szélen. Egyébként pedig nem vagyok benne biztos. A középhátvédeink régóta nem játszottak. Ha Lucasnak és Upának nem lesz problémája holnap, akkor Benji kezd majd a jobb oldalon.

A balhátvéd pozícióról: Lucas tud a bal oldalon is játszani. Természetesen ő egy kicsit más Phonzyhoz képest. Többet passzol, miközben Davies inkább a cseleivel és a sebességével operál. Több opciónk van. A tervünk nem egy játékostól függ.



A Hertháról: Folyamatosan ugyanazt a formációt használták korábban, de a kupában változtattak. Richter és Serdar személyében két nagyon jó játékosuk van. Összességében pedig nem lövik fel annyira sokszor a labdákat előre, mint ahogyan korábban tették. Belfodil irányába játszanak kiugratásokkal. Ő az egyik legalulértékeltebb játékos a ligában. A Hertha sok bátorsággal játszik.

Neuer szerződéséről és Nübelről: Nem tudom, milyen tárgyalások folynak. Manunak még mindig van szerződése a klubbal, aminek örülök. Ő egy nagyszerű kapus. Ezt a kvalitását még évekig meg fogja őrizni. Örülök, hogy ő a hálóőrünk. […] Nübelnek nehéz dolga van, de minden kapusnak az lenne Manuel mögött.

Arról, hogy veretlen a Hertha ellen: Ez inkább csak véletlen. Nem mindig játszottunk a legjobban Berlinben. Niklas Süle egyszer 40 méterről szerzett egy gólt (a Hoffenheimben) 30 próbálkozásból csak kétszer-háromszor talált be az azt megelőző edzésen. Csöndre is intett engem a kispadnál.

via @iMiaSanMia (Twitter)

„Sané egy kisebb problémával küzd” | Hertha vs. Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top