Bundesliga

Ismét négy gólt vágtunk | Hertha 1-4 Bayern



A Bayern München nyert a Bundesliga 20. fordulójában a Hertha Berlin otthonában és újra hatpontos az előnye a tabellán.

Julian Nagelsmann háromvédős rendszerben küldte pályára csapatát a Hertha otthonában. A sorozatban második idegenbeli találkozón Lucas Hernández visszakerült a kezdőbe, ahogy Coman is. Elől félelmetes volt a támadóötös: balról jobbra Coman, Sané, Lewandowski, Müller és Gnabry focizott.



A Bayern hamar bekezdett: a 2. percben Tolisso lőtt egy szép gólt, de les miatt visszavonta azt a bíró. A 25. percben aztán szabályos körülmények között szerzett gólt a világbajnok. Coman adta neki a passzt és fejjel talált Schwolow kapujába. A Hertha hálóőre jól védett az egész mérkőzésen, de nem tudta megmenteni csapatát Müllertől, aki az első félidő hajrájában duplázta meg az előnyt.

A szünet után aztán úgy tűnt, a Hertha vissza tud vágni, a 75. perctől azonban megindult a gólfesztivál: előbb Sané lőtte meg a harmadikat egy kapushiba után, majd a sok helyzetet kihagyó Gnabry is gólt szerzett. Két perccel később, a nyolcvanegyedikben a csereként beállt Ekkelenkamp másodpercekkel pályára lépése után lőtt gólt, kialakítva ezzel a végeredményt.

Image

Volt még egy gól, nem is akármilyen: Sané 89. percben bemutatott távoli tekerését azonban nem adta meg a bíró.

Mindenesetre a csapat nyert és újra hat pont az előnye a Dortmund előtt a Bundesliga tabelláján. Február 5-én lesz a következő mérkőzés, méghozzá a Lipcse ellen.

Videós összefoglaló

Ismét négy gólt vágtunk | Hertha 1-4 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top