Egyéb

SPORT1: Brazzo hamarosan szerződést hosszabbíthat



Brazzo jövőjével kapcsolatban írt az egyik legnagyobb német sportlap.

Egy évvel azután, hogy többen is kételkedtek benne a Hansi Flickkel kialakult rossz kapcsolata miatt és elvesztette a szurkolók egy részének bizalmát, Hasan Salihamidzic most nagyobb befolyással rendelkezik a klubon belül, mint valaha. Ráadásul a szerződését is meghosszabbíthatja nemsokára.

A SPORT1 szerint ugyan még nem kezdődtek el a tárgyalások a bosnyák sportigazgató 2023-ig szóló kontraktusának megtoldásával kapcsolatban, a vezetőség mégis elégedett a munkájával és nem tervez változtatást ebben a pozícióban.

Julian Nagelsmann kinevezése volt a legfontosabb faktor, ami kialakította ezt a helyzetet. Brazzo régóta tudta, hogy ő lesz Hansi Flick utódja és a tárgyalások is gyorsan zajlottak. Az edző és Salihamidzic munkakapcsolata pedig kétségkívül jól működik.



A sportigazgató és asszisztense, Marco Neppe az elmúlt időszakban igazolta a vezetőség bizalmát Kimmich, Goretzka, Coman és Wanner új szerződéseivel. Utóbbi ráadásul egészen addig nem tudott teljes mértékben a profi szerződés mellett dönteni, amíg Brazzo és Neppe be nem került a képbe.

Ami az árnyékos oldalt illeti, Süle személyében egy éven belül a negyedik játékos távozhat ingyen a Bayerntől. A SPORT1 szerint viszont már szinte biztos, hogy Andreas Christensen lesz az új érkező. Ez az üzlet ismét sokat dobhat Salihamidzic ázsióján, hiszen a dán olcsóbb megoldás lehet majd, mint elődje.

via @iMiaSanMia (Twitter)

SPORT1: Brazzo hamarosan szerződést hosszabbíthat
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top