z_kiemelt2

Értékelés: Bochum 4-2 Bayern

Váratlan pofonba szaladtak bele szombat délután kedvenceink, ahol semmiféle ellenállást nem tudtak tanúsítani a brilliáns játékot produkáló Bochum ellen. De lássuk egyenként, hogyan teljesítettek játékosaink ezen a felejthetős bajnokin (1-pocsék, 2-gyenge, 3-átlagos, 4-jó, 5-kiváló).

Kezdőjátékosok

Sven Ulreich – szerkesztői értékelés: 2

Egészen biztosan nem erre a visszatérésre számított Ulreich, aki mindössze 2 védést tudott bemutatni, a 4 bochumi találat közül viszont a bombagólokról nem nagyon tehetett. Gyenge értékelést írunk a neve mellé.

Benjamin Pavard – szerkesztői értékelés: 1

Talán az egyik leggyengébb meccsét játszotta a Bochum ellen Pavard, mivel a jobb oldalon úgy mentek át rajta a hazai támadások, mint kés a vajon. A pocsék védekezése mellett rengeteg labdát is elszórt (szám szerint 21-et). Pocsék teljesítményt nyújtott.

Dayot Upamecano – szerkesztői értékelés: 1

Egy teljes mértékben felejtős meccs volt ez Upa számára, aki kvázi mindegyik kapott gólban benne volt valamilyen szinten. Nem is csoda, hogy Nagelsmann lecserélte őt a szünetben, de lehet, hogy még hamarabb kellett volna. Pocsék értékelést kap.

Niklas Süle – szerkesztői értékelés: 2

Szezonvégi távozásának tudatában Süle teljesen dekoncentráltan játszott tegnap, de azért pár fontos szerelést bemutatott hátul. Az első bochumi gólnál viszont olyan könnyen fordultak le róla, mintha ott sem lett volna. Ha a BVB úgy gondolja, hogy Niklas megoldás lehet a védelmi problémáikra, lehetséges, hogy tévednek. Gyenge teljesítményt nyújtott.

Lucas Hernández – szerkesztői értékelés: 1

Ez a meccs is igazolta, hogy Hernández számára nem való a balhátvéd poszt. Pavard-hoz hasonlóan rajta is játszi könnyedséggel mentek át a bochumi támadók. Pocsék értékelést írunk a neve mellé.

Joshua Kimmich – szerkesztői értékelés: 1

Az első félidőben egyedüli védekező középpályásként képtelen volt megállítani az ellenfél támadásait, kvázi átjáróházzá alakítva a középpályát. A második félidőben már jobban mozgott a formációváltás után, mégis rengeteg labdát adott el a 90 perc alatt (szám szerint 27-et – ez 76%-os passzpontosságot jelent). Emellett szögletei is veszélytelenek voltak. Pocsék teljesítményt nyújtott.

Serge Gnabry – szerkesztői értékelés: 1

Pár látványos mozdulatot bemutatott, hatékonyság terén viszont sem nem volt, a sok elszórt labda mellett ezúttal a cselei és a beadásai sem működtek. Pocsék értékelést kap.

Thomas Müller – szerkesztői értékelés: 1

Meglepő és szokatlan módon Müller ezen a mérkőzésen sehol nem volt, talán az utóbbi években a leggyengébb teljesítményét nyújtotta. Nem is csoda, hogy Nagelsmann bő egy óra múlva lecserélte őt. Pocsék értékelést írunk a neve mellé.

Leroy Sané – szerkesztői értékelés: 1

Sokakhoz hasonlóan valószínűleg a szezon eddigi leggyengébb teljesítményét nyújtotta Sané is, egyszerűen nem tudta felvenni a játék ritmusát. Pocsék teljesítmény.

Kingsley Coman – szerkesztői értékelés: 4

Támadásban a csapat legnagyobb veszélyforrása Coman volt, aki még ezen a gyenge meccsen is megmutatta képességeit: sikeres cseleinek és gyorsaságának köszönhetően többször is átrágta magát az ellenfél védelmén és alakított ki gólhelyzeteket. Kiosztott egy gólpasszt is, de a második félidőben kisebb sérülés miatt le kellett cserélni. Összességében jó teljesítményt nyújtott.

Robert Lewandowski – szerkesztői értékelés: 4

Coman mellett Lewa volt a másik játékos, aki mindent megtett azért, hogy a Bayern visszajöjjön a meccsbe. A duplája viszont ezúttal csak szépségtapaszként szolgált. Jó értékelést kap.

Cserejátékosok

Corentin Tolisso – szerkesztői értékelés: 1

Upamecano helyére érkezett a szünetben, amellyel a csapat átállt 4-2-3-1-es felállásra. Játékát tekintve viszont jobb lett volna, ha a kispadon marad. Pocsék értékelést írunk a neve mellé.

Eric Maxim Choupo-Moting – szerkesztői értékelés: 1

Nem túl fényes játékkal tért vissza az Afrikai Nemzetek Kupájáról Choupo, de ez nem is csoda, hisz a torna során kvázi végig padozott. Müller cseréjeként most sem tudott sokat hozzátenni a játékhoz. Pocsék teljesítményt nyújtott.

Marcel Sabitzer – szerkesztői értékelés: –

Coman késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top