Egyéb

Thiago szellemében? | Az ifjú Bambi új szerepbenKerry Hau, a SPORT1 riportere írt Jamal Musialáról, aki a Bayern korábbi klasszisa, Thiago szerepét veheti át a jövőben a középpályán.

Thiago 2020-as távozása óta a Bayern München keretéből hiányzik egy olyan technikás játékos, aki összeköti a védelmet és a támadást. A klub vezetősége tisztában van ezzel és mivel nem akar sok pénzt költeni egy új futballistára, a 18 esztendős Musialát látják lehetséges megoldásként.

Erről a SPORT1 írt, amely úgy fogalmazott, az edzői stáb szemeiben a Bayern szupertehetsége, Jamal Musiala a hosszútávú megoldás arra, hogy a spanyol játékos által bejátszott pozícióban újra szerepeljen egy játékos.

Korábban a TZ (és a Facebook-oldalunk is) foglalkozott ezzel.FC Bayern Goal of the Month August 2021: Jamal Musiala

Ebben a szezonban már a hónap játékosa is lett egyszer Musiala.

A sérülések miatt Bambi nem játszhatott a már megszokott támadó középpályás és szélső posztokon, ahol eddig nagyon szívesen szerepelt. Nagelsmann ráadásul meg van elégedve a munkájával, amelyet mostanság közvetlenül a védelem előtt nyújtott.

A sportigazgatói csapat (Salihamidzic és Neppe) is hisz abban, hogy labdabiztosságával, higgadtságával és azzal a képességével, hogy megtalálja a szűk passzsávokat is, Musiala a következő szezonokban hasonló szerepkörben játszhat, mint Thiago.

Érdemes megnézni a Barcelona elleni utolsó csoportmeccsen nyújtott teljesítményét.

via @iMiaSanMia

Thiago szellemében? | Az ifjú Bambi új szerepben
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top