Transzferpletykák

SPORT1: Bremer lehet a megoldás a középhátvéd poszt kérdésére | TransfertickerA Bayern München olcsó alternatívát keres a védelem közepére, miután Süle a nyáron ingyen távozik majd. A torinói Bremer az egyik kiszemelt.

Több sajtóhír szerint is a Chelsea dán védője, Andreas Christensen lehet az elsőszámú megoldás a Bayern Münchennél a Niklas Süle által hagyott űr kitöltésére. A lejáró szerződésű 25 éves játékos azonban még nem döntött a jövőjéről.

Hasan Salihamidzicék számára az egyik alternatíva az olasz első osztályú Torino együttesének egyik legjobb játékosa, Bremer lehet, írja a SPORT1.Juventus Eager to Sign Torino Rising Star Gleison Bremer

188 centiméter magas és csupa izom.

Gleison Bremer Silva Nascimento a Torino csapatával a Serie A tizedik helyén áll. Ebben a szezonban 23 mérkőzésen mindössze 26 találatot kapott az együttesével. Ezzel a liga legjobbjai közt vannak.

A 24 éves játékost először januárban boronálták össze a Bayernnel. A klubnál a középhátvéd poszt kérdése lesz majd a legfontosabb transzfertéma a nyári átigazolási ablakig és a vezetőség is kiemelt jelentőséget tulajdonít neki.

Egyes források szerint a bajorok egy vezéregyéniséget keresnek a védelembe. Ennek a feltételnek megfelelne a brazil. Ráadásul a játékosnak lényegesen alacsonyabbak a fizetési igényei, mint például Christensennek, Ginternek vagy a 20 milliós évi fizetést kérő Rüdigernek.

Gleison Bremer celebrates the goal during the Italian football Serie... News Photo - Getty Images

Idén már két gólja és egy gólpassza is van a bajnokságban.

A SPORT1 szerint a Bayern már régóta figyeli Bremert. Pár nappal ezelőtt pedig találkozott is a klub képviselete és a játékos ügynöksége. A bajor klub nem szívesen fizetne átigazolási árat egy új labdarúgóért. A brazil bekk ára viszont nagyjából 15 millió euró lenne.

Ugyanakkor ha a fizetést és az átigazolási díjat vesszük egy kalap alá, a Bayern kifejezetten jól járna ezzel a transzferrel, hiszen a játékos élete formájában van és teljesítményét sokan dicsérik.

Végezetül itt van egy rövid összeállítás a védő legjobb pillanatairól.

via @iMiaSanMia

SPORT1: Bremer lehet a megoldás a középhátvéd poszt kérdésére | Transferticker
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top