Egyéb

Értékelés: Bayern 4-1 G. Fürth

45 perc elteltével úgy tűnt, a sereghajtó ellen is keményen megszenvednek kedvenceink, a második félidőben aztán összekapták magukat és hozták a kötelezőt, megerősítve helyüket a Bundesliga élén. De lássuk e, hogyan teljesítettek kedvenceink ezen a bajnokin (1-pocsék, 2-gyenge, 3-átlagos, 4-jó, 5-kiváló).

Kezdőjátékosok

Sven Ulreich – szerkesztői értékelés: 3

Összességében sok dolga nem volt, amit kellett hárított, a gólnál azonban a sorfal beállításán kívül nem sok mindent tehetett, a megpattanó és irányt változtató labdát ugyanis nem lehetett hárítani. Átlagosnak mondható a teljesítménye.

Benjamin Pavard – szerkesztői értékelés: 3

Védekezést tekintve Pavard tegnap elég jól mozgott és stabil volt, a támadásokba viszont nem nagyon tudott besegíteni, mivel indításainak és beadásainak nagy része pontatlan volt. Átlagos teljesítményt nyújtott.

Dayot Upamecano – szerkesztői értékelés: 3

Az első félidőben volt pár hibája, de még így is sokkal jobban játszott, mint az előző meccseken, sőt az egyenlítő találatnál brilliáns labdát ívelt a gólpasszt adó Gnabry-nak. A szünet után egyébként sokkal stabilabb volt hátul.

Omar Richards – szerkesztői értékelés: 3

A Nagelsmann-tól kapott lehetőséget kihasználva Richards elég aktív volt a balszélen, a támadásépítéshez viszont nem tudott sokat hozzátenni (pl. Davies-hez képest), tapasztalathiánya szemmel látható volt. Meglepő módon le is cserélték a szünetben a támadóbb szellemű felállás érdekében. Átlagos értékelést kap.

Joshua Kimmich – szerkesztői értékelés: 4

Vérbeli harcosként Kimmich szinte mindenhol jelen volt a pályán, csúszott-mászott, rengeteg labdaszerzése volt, de viszonylag sokat el is szórt belőlük. Hosszú labdái nagyjából pontosak voltak, kezdi visszanyerni régi formáját. Jó értékelést írunk a neve mellé.

Corentin Tolisso – szerkesztői értékelés: –

Remek keresztlabdákat láthattunk tőle ezen a meccsen is, de izomsérülés miatt már 20 perc elteltével le kellett cserélni, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Marcel Sabitzer – szerkesztői értékelés: 3

Hosszú idő után újra a kezdőként léphetett pályára Sabitzer. A jobb szélen játszva elég jól mozgott, Tolisso sérülése után azonban vissza kellett húzódjon Kimmich mellé, ahol már nem mutatott túl sokat. Átlagosnak mondható a teljesítménye.

Thomas Müller – szerkesztői értékelés: 3

Az első félidőben Müller nehézkesen tudott bekapcsolódni a támadásépítésbe, a második játékrészben viszont már sokkal visszább húzódott a középpályán, hogy labdát kapjon, amivel szerepet vállalt a gólhelyzetek kialakításában. Átlagos teljesítményt nyújtott.

Leroy Sané – szerkesztői értékelés: 3

Az első félidőben Sané folyamatosan próbált benntebb húzódni a szélről, ez azonban nem nagyon vezetett eredményre. A szünet után aztán a szélen maradt és ott már jóval több veszélyt generált elfutásainak és beadásainak köszönhetően. Átlagos értékelést kap.

Robert Lewandowski – szerkesztői értékelés: 4 – Meccsembere

Az első félidőben tulajdonképpen teljesen el volt veszve a pályán, a szünet után aztán felpörgött és duplázni tudott, amivel kulcsfontosságú szerepet vállalt a győzelemben. Nálunk ő a meccsembere.

Kép

Cserejátékosok

Serge Gnabry – szerkesztői értékelés: 4

Pihentetése ellenére Tolisso sérülése miatt már a 25. percben be kellett álljon Gnabry, aki remekül vette fel a meccs ritmusát, olyannyira, hogy a gólok nagy részében oroszlánrészt vállalt. Emellett még egy gólpasszt is kiosztott. Jó teljesítményt nyújtott.

Niklas Süle – szerkesztői értékelés: 4

Süle a problémákkal küszködő Hernández helyére állt be a második játékrész elején és nem is játszott rosszul. Sőt, elég stabil volt hátul és Kimmich szöglete után fejjel még egy gólpasszt is adott Lewának. Jó értékelést írunk a neve mellé.

Eric Maxim Choupo-Moting – szerkesztői értékelés: 4

A szünetben Omar Richards helyére érkezett, kétcsatáros rendszert kialakítva. Jelenléte igazán meglátszott, nemcsak gólt szerzett, hanem még egy gólpasszt is kiosztott. Jó értékelést kap.

Marc Roca – szerkesztői értékelés: –

Sabitzer késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

Paul Wanner – szerkesztői értékelés: –

Sané késői cseréje volt, így nem játszott eleget ahhoz, hogy értékelni lehessen a teljesítményét.

 

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top