Szerződések

Sajtóhír: A Real is figyeli Gnabry helyzetét | Hosszabbít-e a támadó?Serge Gnabry szituációjáról Kerry Hau, a SPORT1 riportere írt. Szerinte a játékos nincsen teljesen megelégedve a helyzetével a Bayernben, mégis inkább valószínű, hogy hosszabbítani fog.

A 26 éves Serge Gnabry 2017 óta a Bayern München játékosa. Idén kiváló számokat produkál: 23 mérkőzésen 10 gólt lőtt és 5 gólpasszt adott. Jelenleg 2023 nyaráig szól a szerződése.

Ez azt jelenti, hogy ha a klub úgy dönt, nem szeretne hosszabbítani a labdarúgóval, akkor az idei lehet az utolsó nyár, amikor eladhatja őt átigazolási díj fejében. Hozzátéve, hogy az az összeg is jelentősen alacsonyabb lenne, mint egy hosszabb kontraktus esetén.

Gnabryval kapcsolatban tavaly ősszel olyan cikkek jelentek meg, amelyek szerint már 2021-ben aláírja új szerződését és csatlakozik jóbarátjához, Joshua Kimmichhez, illetve a két másik szerződéshosszabbítóhoz, Goretzkához és Comanhoz.Serge Gnabry and Robert Lewandowski star as Bayern Munich run riot against Stuttgart | The Independent

Nincsenek rossz statisztikái a támadónak.

Azóta azonban hónapok teltek el. Korábbi sajtóhírek szerint a játékos szeretne ugyanabban a fizetési kategóriában lenni, amelyben szélsőtársai, Leroy Sané és a már említett Kingsley Coman. Ők körülbelül 19 millió eurót tesznek zsebre évente.

A gazdasági szempontok mellett Gnabry és képviselete számára fontos a szakmai oldal is: Hau szerint ha minden támadó bevethető, Gnabry rendre nem kezd és csak csereként számítanak rá.

Nagelsmann az utóbbi időben egy védő feláldozásával helyet szorított Serge-nek is, viszont ez a megoldás minden bizonnyal nem fog állandósulni.Serge Gnabry's extension can be more difficult than imagined - German media reports - The latest news, transfers and more from Bayern Munich

Sajtóhírek szerint Gnabrynak Angliából is vannak kérői. A Tottenhamet és a Chelseat emlegetik, ám a játékos Arsenal-múltja miatt felettébb érdekes lenne, ha ezen klubok valamelyikébe távozna.

Gnabry azzal sincsen teljesen megelégedve, hogy többször kell visszazárnia védekezni. Sokkal inkább játszana a 10-es pozíciójában. A Kicker ugyanakkor arról is írt, hogy a klub sem teljesen elégedett: ők folyamatos jó teljesítményt várnak el a játékostól.

És itt következik a címben is leírt pletykatéma, miszerint a Real Madrid is érdeklődik Gnabryért. Hau úgy fogalmaz, a spanyol klub figyeli a játékos helyzetét, viszont csak 2023-ban, a támadó szerződésének esetleges lejártakor reagálnának.

Fontos megjegyezni, hogy a német válogatott támadó jó kapcsolatot ápol a Bayern Münchennel. Az év eleji tárgyalások során ugyan nem haladtak semmire a felek, tavasszal újabb tanácskozásokat folytathatnak az új szerződésről.

via Bayern & Germany

Sajtóhír: A Real is figyeli Gnabry helyzetét | Hosszabbít-e a támadó?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top