Szerződések

Fabrizio Romano: Lewandowski tudni szeretné, a Bayern hogy tervez vele



A transzferguru, Fabrizio Romano írt arról, hogy Robert Lewandowski mindenképpen visszaigazolást kér a klubtól a jövőjét illetően.

Világos döntést vár a Bayern Münchentől a csapat klasszis támadója és egyben legfontosabb játékosa, Robert Lewandowski. A 33 esztendős középcsatár semmiképp sem akar ingyen igazolhatóként távozni szerződése 2023-as lejártakor, írja Fabrizio Romano.

Az átigazolásokkal foglalkozó olasz riporter szerint Lewandowski vagy hosszabbítani szeretne klubjával, vagy a nyár folyamán átgondolni a jövőjét. Mindkét eset megtörténhet, viszont a támadó egyelőre teljes mértékben a Bayernért teljesít.

A lengyel játékos és képviselete éppen azért nem kezdett még el tárgyalásokat folytatni a vezetőséggel, mert szeretne a szezon hátralévő részére összpontosítani.



After an unsatisfactory first half, Robert Lewandowski helped Bayern Munich  settle in - Bavarian Football Works

A lengyel játékos a bajorok motorja.

A klub régóta a döntés előtt áll: vagy hosszabbítanak a játékossal vagy egy fiatalabb csatár után néznek a piacon. Tavaly nyáron a Bayern minden Lewáért érdeklődő klubnak azt kommunikálta, hogy „nem eladó”.

Ez hosszú idő után megváltozhat, ha a vezetőség nem érzékelteti a játékossal, hogy miképpen tervez vele. Romano szerint ha meg szeretné őt tartani a Bayern, akkor minél hamarabb el kell kezdeniük a tárgyalásokat ügynökével, Pini Zahavival.

Lewandowskiért a PSG érdeklődik a leginkább, ha Kylian Mbappé a Real Madridba távozik.

via Fabrizio Romano, Bayern & Germany

Fabrizio Romano: Lewandowski tudni szeretné, a Bayern hogy tervez vele
1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Brazzo: Meg akarjuk tartani Lewát | Lewandowski: Ezt először hallom

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top