Interjúk és nyilatkozatok

„Ez korábban elképzelhetetlen lett volna” | Matthäus Lewandowski szerződésérőlA legenda megszólalt a Bayern egyik sajtóban is megjelent ügyével kapcsolatban. Ezúttal Robert Lewandowski lejáró szerződése volt a téma és az, hogy hogyan kezeli a vezetőség a helyzetet.

Lothar Matthäus az elmúlt hónapokban többször is nyilvánosan kritizálta a Bayern München vezetőségét. Volt, hogy a vezérigazgatóról, Oliver Kahnról beszélt, de legtöbbször a sportigazgatói csapat fejét, Hasan Salihamidzicot bírálta.

A bosnyák szakember februárban vissza is szólt Matthäusnak, majd későbbi hírek szerint egy majd’ egyórás telefonhívás során tisztázták a nézeteltéréseiket.The bickering between Lothar Matthäus and Bayern Munich's Hasan Salihamidzic is over - Bavarian Football Works

Lothar és Hasan.

„Azt, hogy még nem sikerült felvenni a kapcsolatot Lewandowski képviseletével, tiszteletlenségnek tartom. Hoeneß és Rummenigge alatt ez elképzelhetetlen lett volna.”

Ezt tegnap a Sport Bildnek nyilatkozta az egykori aranylabdás német játékos. Az ügyről tudni kell, hogy ma a transzferguru, Fabrizio Romano tweetjében írt arról, hogy Lewandowski még mindig a Bayern vezetőségének megkeresésére vár az új szerződésével kapcsolatban.

A lengyel klasszisnak 2023-ban jár le a szerződése és sajtóhírek szerint két módon dönthet az következő hetekben. Nyáron távozik és elkerüli azt, hogy a Bayernnek ingyen kelljen megválnia tőle, vagy aláírja az új kontraktust.

Jó kérdés azonban, hogy Brazzóék milyen fizetést kínálnak neki, meddig terveznek vele és ha megválnának tőle, ki lesz a csatárutód. A Bayern fejesei éppen azon törik a fejüket, hogy Lewa vajon meddig lesz képes fenntartani azt a klasszis szintet, amit most képvisel.The Amazing Robert Lewandowski conjures one more 40-plus goal campaign at Bayern Munich | Bundesliga

A 33 éves játékos a világ legjobbja jelenleg.

„A Bayern München szerencsés, hogy Robert Lewandowskinak nagyszerű személyisége van és vérbeli profi.” – mondta Matthäus, akinek véleménye valószínűleg hamar eljut majd Salihamidzichoz.

A tárgyalásokat egyébként nehezíti a csatárikon ügynökének, Pini Zahavinak a jelenléte is. Az izraeli ágens nem örvend nagy népszerűségnek a klubon belül, főként a másik képviseltjével, a David Alabával folytatott sikertelen tárgyalások miatt.

A Bild szerint egyébként mind Brazzo, mind Kahn ma jöhetett ki a karanténjából. Mindketten pozitív koronavírus-tesztet produkáltak múlt héten.

via Sport Bild, Fabrizio Romano

„Ez korábban elképzelhetetlen lett volna” | Matthäus Lewandowski szerződéséről
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top