Sérülés

Süle megsérült, hetekre dőlhet ki | Lewandowski egyéni edzést végzettA klub hivatalos tájékoztatása szerint Niklas Süle combhajlító izma meghúzódott a szerdai edzésen, emiatt pedig határozatlan időre a sérültlistára került.

Az eheti keddi és szerdai edzésnapok nem a legvidámabbakként fognak bevonulni a klubtörténelembe. Két nappal ezelőtt Lewandowski lépett rosszul egy lövéskísérlet után.

Igaz, most szerencsére úgy néz ki, egyáltalán nem komoly a sérülése és hétvégén már bevethető lesz. Ma egyéni edzéseket végzett.

Ami már aggasztóbb, hogy tegnap Süle a csípőjét fogva hagyta el a Säbener edzőpályáját. A mai közleményben viszont kiderült, a combhajlító izma sérült meg a német válogatott játékosnak.Image

Süle a SPORT1 információi szerint több hétig nem lesz játékra alkalmas állapotban. A Sky pontosított: szerintük 3-4 hetes kihagyás várhat a nyáron a Dortmundhoz távozó középhátvédre.

Ez azt jelenti, hogy a bekk kihagyja a válogatott szünetet Németországgal és az április eleji és közepi BL-negyeddöntőkre kérdéses lesz a bevethetősége.

via Bayern München, SPORT1, Sky

Süle megsérült, hetekre dőlhet ki | Lewandowski egyéni edzést végzett
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top