Szerződések

Bild: Müller nagyon közel áll a hosszabbításhoz

A Bild információi szerint Müller hamarosan hosszabbíthat a Bayern Münchennel, méghozzá könnyen lehet, hogy egészen 2025-ig.

A 32 éves Thomas Müller hamarosan pontot tehet a szerződéshelyzete végére. A Bayern München ikonjának 2023-ban jár le jelenleg is élő kontraktusa. A játékos jövője az elmúlt hónapokban többször is téma volt a német sajtóban.

A Bild szerint Müller két évvel toldja meg a szerződését, tehát 2025-ig ír alá. A lap úgy tudja, kereken 20 milliót fog zsebre tenni a játékos évente, ezzel pedig a klub legjobban fizetett játékosai közt marad majd.



Image

Könnyen lehet, hogy bejelentő videóban is arra kérik meg majd Müllert, hogy a szokásos pályán mutatott örömével ünnepelje az új szerződést.

Április elején Müller tanácsadója (és egyben ügynöke), Ludwig Kögl tárgyalt a bajor vezetéssel a Säbener Straßén. Ezek voltak az első megbeszélések és úgy tűnik, bő két hét alatt dűlőre jutottak a felek.

A játékos 2000 óta tartozik a klub kötelékébe és 14 éve szerepel az első csapatban. Ő a Bayern leghosszabb ideje keretben lévő játékosa jelenleg és úgy tűnik három évig maradni fog még.

Egyébként tegnap maga Müller is hangoztatta, hogy hamarosan bejelentenek valamit. A világbajnok labdarúgó úgy fogalmazott, „mindkét fél ugyanazt akarja”, illetve hogy „jól haladnak a tárgyalások”.



Image

Mindkét kapus hosszabbíthat.

A Bayern elnöke, Herbert Hainer arról nyilatkozott a Bielefeld elleni 3-0-ás győzelem után, hogy Müller és Neuer esetében is „komolyan haladnak” és „hamarosan bejelentenek valamit”.

Hainer szerint ami a többi 2023-ban lejáró szerződésű játékost illeti, Lewandowskival nemsokára egy második tárgyalást fognak lebonyolítani, Gnabry esetében pedig nincs változás.

Tobi Altschäffl, a Bild riportere szerint Ulreich is hamarosan hosszabbíthat. Neki idén nyáron jár le a szerződése, csakúgy mint a bizonytalan jövőjű Tolissónak és a Dortmundhoz csatlakozó Sülének.

via Bild, Bayern & Germany

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top