Interjúk és nyilatkozatok

Brazzo: Lewa ügynöke helytelenül viselkedikA Bayern München sportigazgatója, Hasan Salihamidzic a SPORT1 műsorában beszélt a jövőről, Lewandowskiról és az átigazolási célpontokról, illetve beszólt Pini Zahavinak is.

Tegnap a vezérigazgató nyilatkozott, ma pedig Brazzót, a többek között átigazolásokért és a kerethelyzetért felelős sportigazgatót kérdezték több témával kapcsolatban. A bosnyák szakember azt is megerősítette, hogy a Bayern leigazolta Noussair Mazraouit az Ajax csapatától.

Arról, hogy hogyan értékeli ezt a szezont: Kiestünk a Német Kupából, valamint a Bajnokok Ligájából a Villarreal ellen. Anélkül, hogy tiszteletlen lennék, meg kellett volna nyernünk azt a párharcot. Viszont megnyertük a bajnoki trófeát, amely szerintem a legvalódibb cím. Hármasra értékelném az idényt.Robert Lewandowski apparently angry about Salihamidzic statements -  PremierSeason.com

Nem a legszuperebb a Lewa körüli légkör.

Lewandowskiról: 2023-ig van szerződése velünk és ki fogja tölteni azt. Nem fogok beszélni a belsős dolgokról, az ajánlatokról, ilyesmikről. Egy év még van a szerződéséből. Volt egy beszélgetésünk az ügynökével és elég tisztán jeleztük neki, hogy a jövőt vele képzeljük el. Tettünk egy ajánlatot egy kristálytiszta összeggel és egy hosszal. Meglepő, hogy az ügynöke mást mond nyilvánosan.

Lewa ügynökéről, Pini Zahaviról: Robert Lewandowskinak egy olyan ügynöke van, aki össze-vissza forgatja az ügyfele fejét. Egész évben csak körbe-körbe forgatta a fejét. Ez elfogadhatatlan. Nagyon tiszteljük Lewandowskit. Mindig is korrektül viselkedtünk vele és a legnagyobb megbecsülést mutattuk felé.

Neuer szerződéséről: Nagyon optimisták vagyunk. Manuel fontos tagja a csapatnak és a sikerünk kulcsa. Egy kis türelmet kérek csak, jó úton haladunk. Optimistán látom a jövőt, velünk fog dolgozni a következő években. Az utolsó simításokat végezzük.Signs point to board appointment for Bayern Munich's sporting director Hasan  Salihamidzic - Bavarian Football Works

Brazzo és Kahn most a színfalak mögött igyekszik a klub sikerességéért tenni.

A jövőjéről: Nem aggódom a jövőm miatt. Csakis a Bayernre gondolok. Meg akarjuk erősíteni a keretet, viszont ami a jövőmet illeti, nyugodt vagyok. A felügyelő bizottság feladata ezt eldönteni.

A kritikákról: Nyugodt vagyok és igyekszem a munkámat végezni. Ha építő jellegű a kritika, az okés. Ha viszont nem az és a családom is részese, az nincs rendben.

A klub megerősítéséről: Két évvel ezelőtt megnyertük a Bajnokok Ligáját. Azután igyekeztünk megtartani a fontos játékosainkat. Kingsley, Kimmich, Goretzka, Müller, Neuer. Szeretnénk, ha megmaradna a csapat gerince. A pandémia alatt 100-150 milliót veszítettünk. Emiatt nehéz a piacon. Normálisa esetben megtartottuk volna az összes játékosunkat – Perisicset, Coutinhót, Thiagót – de ezen a piacon ez lehetetlen. Minden megpróbálunk majd.The businesses in 'pack' of Raiola could leave to the Barça s...

Az Ajax-duó nemsokára a Bayernben folytatja.

Gravenberchről és a többi lehetséges igazolásról: Jól haladnak a tárgyalások. A vezetőség egésze meg szeretné erősíteni a keretet. Még el szeretnénk intézni pár dolgot. Angliában 200 millió euróval több bevétel jön a marketingből és a tévés díjakból. A fizetések a plafonig szöktek. Igyekszünk megtalálni a legjobb megoldást. Ez néha működik, néha nem.

Arról, hogy a Lipcse megnyerte az első trófeáját: Szerintem az RB lesz az egyik versenytársunk a bajnoki címért a következő években. Jó munkát végeznek. Tedesco is jól vette át a csapatot az idény második felére. A Német Kupa megérdemelt volt.

Arról, hogy Nagelsmann részt vett a Lipcse ünneplésében: Megbeszéltük, szabadnapjai vannak éppen. Még mindig egy csomó embert ismer a Lipcsénél az edzői időszaka miatt. Teljesen rendben van.

via Bayern & Germany

Brazzo: Lewa ügynöke helytelenül viselkedik
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top