Interjúk és nyilatkozatok

Mazraoui: Jó képességekkel rendelkezem

Megérkezett a Bayern München első hivatalos interjúja legújabb játékosával, Noussair Mazraouival.

A következő szezon első felkészülési napján, július 8-án már a kerettel fog edzeni a marokkói válogatott védő, Noussair Mazraoui, akit a héten igazolt le hivatalosan a Bayern München.

A jobbhátvéd a klub hivatalos tévéjének beszélt a stílusáról, az ízléséről és elárulta a becenevét is.Első interjú: pipa!

A Bayern megkereséséről: Ahogy meghallottam, hogy a Bayern München akar engem, úgy éreztem, mintha ugrott volna egyet a szívem. A kezdettől fogva tudtam, hogy ez a klub lesz az álomklubom.

A játékstílusáról: Jobb oldali szárnyvédő vagyok, aki elég sokoldalú. Majdnem mindent meg tudok csinálni. Erős vagyok még akkor is, ha nem látszom annak. Van sebességem az előrejátékban. Technikás vagyok. Őrültség ilyen sok mindent mondanom magamról, de a támadó képességeim elég jók. Sokat játszottam a középpályán is. Jobbhátvédként játszom, de sokszor húzódom be középre, mint egy extra középpályás. Ezt szeretik mostanság a klubok a szárnyvédőkben. Olyanok legyenek, akik kényelmesen mozognak a labdával a középpályán. Ez a kvalitásom megvan.

A 2018-as Bayern elleni meccséről: Az volt a legelső Bajnokok Ligája-mérkőzésem. Nagyon ideges voltam, mert olyanok ellen kellett játszanom, akikkel korábban a PlayStationömön játszottam, Ribéry és Robben ellen. Nagyon nehéz volt védekezni Robben ellen, mert ugyan tudni lehetetett, merre fog menni, de úgy sem lehetett tőle elvenni a labdát.FC Bayern: Noussair Mazraoui verrät: "Mein Herz machte einen Sprung"

Az Allianz Arenában szerezte az első BL-gólját.

Noussair ezután villámkérdésekre válaszolt, hogy a szurkolók kicsit jobban megismerjék az ízlését.

Becenév? Mindenki Nousnak hív.

Példakép? Zinedine Zidane.

A legnehezebben levédekezhető játékos, aki ellen játszottál? Vinícius Jr.

Mitől félsz? A cápáktól.

A kedvenc sorozatod? A The Blacklist.

Kivel találkoztál volna szívesen életed során? 2Pac-kal.

Két dolog, ami nélkül elképzelhetetlen az életed? Család és futball.

via FCBtv, Bayern & Germany

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top