Transzferpletykák

Minden, amit a Mané-pletykákról tudni kell



Összeszedtünk minden információt a Bayern Münchennel legújabban összeboronált játékos, a liverpooli Sadio Mané körülötti szituációról.

Az elmúlt hat évben Liverpoolban játszott az a Sadio Mané, aki most – a nemzetközi sportsajtó szerint – nagyon közel áll a Bayern Münchenhez. A 30 éves szenegáli támadó ez idő alatt mindent megnyert a Vörösökkel, legutóbb pedig a Real elleni elveszített BL-döntőben láthatta őt a focivilág.

Az alábbi bekezdésekben azt ecseteljük, hogy egyes források miként vélekednek a jövőjéről és mennyire tekintik előrehaladottnak a vele és a klubjával folytatott tárgyalásokat.



Hevder Sadio Mané forlater Liverpool

Hat év Liverpoolban.

Először és legfontosabb személyként a transzferriporter, Fabrizio Romano írt Mané helyzetéről. Az olasz hírguru a BL-finálé estéjén még nem rántotta le a leplet a szenegáli döntéséről, hogy távozik-e a Poolbol vagy esetleg meghosszabbítja-e velük a 2023-ban lejáró szerződését.

Ma azonban azt posztolta ki a Twitter-oldalára, hogy Mané, 100%-ig biztosan távozik a BL-ezüstérmes csapattól és új kaland elé néz. Szerinte a Bayern tűnik a befutónak, de mivel a játékos az előző hetekben még a tegnapi fináléra készült, nagyon kezdetlegesek a tárgyalások.

A bajor vezetőség tiszteletteljesen megvárta, míg a Liverpool és a játékos szezonja véget ér. A következő napokban viszont felgyorsulhatnak az események, írja Romano.



Mané says goodbye to Liverpool - Sports Finding

BL-ezüstéremmel búcsúzhat a klubtól.

A Sky riportere, Florian Plettenberg szerint a Bayern vezérkara már régóta tudja, hogy Mané idén nyáron távozik a csapatától. Ezért is választották ki őt a fő célpontnak a nyári átigazolási ablakban.

A spanyol Relevo két újságírója, Matteo Moretto és Toni Juanmartí szerint a Bayern által kínált szerződés 3 évre szólna, a Liverpool pedig 30 milliót kapna, 10 milliós bónuszokkal. Ők úgy tudják, hogy a következő egy-két hétben felgyorsítja majd a tárgyalásokat a Bayern mind Mané, mind Lewandowski esetében.

Az angol nyelvű és kevésbé hiteles Goal és Daily Mail információi szerint a Pool 30 millió eurónál jóval többet kérne a támadóért.



Liverpool can find replacements for Mo Salah and Sadio Mane - Ruetir

A Pool dinamikus duója búcsúzik egymástól.

Az angol klub körüli legjártasabb riporter, James Pearce úgy tudja, Mané most már teljes mértékben a jövőjén gondolkozik. Szerinte még nem érkezett be a hivatalos ajánlat a tapasztalt szenegáliért.

Végezetül a Sport1 és fő riporterük, Kerry Hau információi: Manéért a PSG is versenyben van, de az ügynökével közösen a Bayern Münchent preferálja a támadó. Hasan Salihamidzic magabiztos, hogy a következő hetekben nyélbe tudja ütni a transzfert.

Minden további hírért figyeljétek a Facebook- és Insta-feedünket, ahol beszámolunk a legfrisseb hiteles sajtóhírekről!

via Bayern & Germany

Minden, amit a Mané-pletykákról tudni kell
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top