Interjúk és nyilatkozatok

„Félre kell rakni az érzelmeket” | Csapattársai LewandowskirólRobert Lewandowski négy csapattársa is megszólalt a játékos körüli helyzettel kapcsolatban.

Müller, Gnabry és Goretzka a német válogatott sajtótájékoztatóin, Pavard pedig a francia csapatban beszélt klubtársáról, Robert Lewandowskiról, aki nemrég a távozás mellett döntött.

Serge Gnabry: Természetesen sajnálatos, ahogy a dolgok alakultak mostanság. Szép lenne, ha békésen megoldódna ez a helyzet.Ballon d'Or: Muller claims Lewandowski more deserving of award than Messi

A két játékosnak elképesztő közös története van.

Thomas Müller: Lewa szerződés alatt áll és szívesen fogadnám, ha a régi jó támadópartnerem maradna. A pályán lévő kapcsolatunk ismert. De persze ilyen az üzlet. Általánosságban a klub nagyobb, mint mi, a játékosok. Most szünet van és amúgy láthattunk már ilyet korábban is. Emlékszem Franck Ribéry kívánságára, hogy a Real Madridba szerződjön.

Benjamin Pavard: Úgy olvastam róla, mint ti. Nincsen több információm. Kompromisszumot kell kötnie a klubbal. Ami engem illet, én szeretném, hogy maradjon, hiszen sok gólt szerez és a világ egyik legjobb csatára. Szomorú lennék, ha elmenne.

Leon Goretzka: Szerintem nem segít, ha én is bedobom a véleményem ebben a témában. Már éppen elég ember beszélt az ügyről. A Bayern és Lewa egy nagyon sikeres közös történetet hozott össze, szóval boldog lennék, ha mindkét oldal kicsit félrerakná az érzelmeit és egy jó megoldást találna.Bayern fans baffled: Benjamin Pavard STILL doesn't think Lewandowski deserves the Ballon d'Or - Bavarian Football Works

Pavard szomorú lenne, ha Lewa elmenne.

Minden további Lewandowskival kapcsolatos információért figyeljétek a Facebook- és Instagram-feedünket!

via Bayern & Germany

„Félre kell rakni az érzelmeket” | Csapattársai Lewandowskiról
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top