Transzferpletykák

Fabrizio Romano: Mané egyre közelebb a BayernhezTöbb nemzetközi forrás szerint is egyre valószínűbb, hogy a Liverpool 30 esztendős szenegáli támadója, Sadio Mané a Bayern Münchenhez igazol.

Sadio Mané neve először a Sky egyik riportjában röppent fel, mint lehetséges transzfercélpont a Bayern számára. Azóta felgyorsultak az események: Brazzo az elmúlt hetekben találkozott a játékos ügynökével, majd a bajor klub képviseletének tagjaként benyújtotta az első, majd második ajánlatát is a klasszis játékosért.

A Liverpool azonban mindkétszer keveselte a Manéért ajánlott árat. Most a transzferguru, Fabrizio Romano úgy tudja, a Bayern ismét ajánlatot tett, miközben hamarosan a játékossal is dűlőre jut.L'objectif est qu'il joue dans un grand club… » la déclaration de l'agent de Sadio Mané - Tik Galsen

Mané tudja, hogy kell trófeákat nyerni, hisz idén hármat húzott be: egyet Szenegállal, kettőt pedig a Poollal.

Az angol csapat mindeközben megszerezte a több európai topklub által leigazolni kívánt fiatal támadót, Darwin Núnezt, Mané pedig már korábban is azt nyilatkozta, hogy távozni akar. A hírek szerint Julian Nagelsmann többször is beszélt vele és nagy szerepet játszik abban, hogy a Bayern meggyőzze, hogy Münchenbe szerződjön.

A Liverpoolhoz nagyon közel álló, a Twitteren DaveOCKOP-ként szereplő angol riporter szerint Mané Bajorországba igazolása már ezen a héten fix lehet. Ami az átigazolási összeget illeti, a Pool 45 és 50 millió közötti transzferárat képzel el érte, a Bayern pedig ennél körülbelül 10-12 millióval kevesebbel próbálkozott legutóbb. Kérdés, hogy a harmadik ajánlatot elfogadja-e a friss BL-ezüstérmes csapat.

Hamarosan újabb fejlemények derülnek ki az ügyről, úgyhogy figyeljétek Facebook- és Instagram-feedünket!

via Fabrizio Romano

Fabrizio Romano: Mané egyre közelebb a Bayernhez
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top