Interjúk és nyilatkozatok

Gravenberch: Nem számítottam arra, hogy ennyien ismernek Münchenben

Ryan Gravenberch még a Bayern hivatalos bejelentése előtt nyilatkozott a holland De Telegraaf lapjának.

A Bayern München legújabb igazolása július 1-én csatlakozik a csapathoz, ám a holland De Telegraaf már most megkérdezte őt a Bayernről, a német bajnokságról és arról, hogy mire számít Münchenben.

A Bayern megkereséséről: Hamar meghoztam a döntésem. Októberben találkoztam az edzővel, Julian Nagelsmannal, a sportigazgatóval, Hasan Salihamidziccsal és műszaki vezetővel, Marco Neppével egy hotelben a Schipholnál. A terv, amit vázoltak, egyszerűen jó volt.



Arról, hogy az Ajax hosszabbított volna vele: Az Ajax egy elég „királyi” szerződést kínált nekem. Ha a Bayern nem tesz ennyire jó benyomást, akkor biztosan hosszabbítottam volna. Szerintem logikus, hogy az Ajax kap értem átigazolási díjat, mert a mindig jó volt hozzám. Jó barátokként búcsúztunk el.

Az Ajaxnál töltött éveiről: Még mindig a valaha volt legfiatalabb debütáns vagyok az Ajaxnál és erre büszke vagyok. Büszkén hagyom el a klubot, ami hiányozni fog. 12 évig fociztam ott és az Ajax mezében lettem az a játékos, aki ma is vagyok. A klubért érzett szeretetem mindig megmarad.

Arról, hogy Erik ten Hag szerződtette volna őt: A Manchester United egy nagyon nagy és szép klub. Viszont már jó érzésem volt a Bayernnel kapcsolatban és a szavamat adtam nekik.



Mazraoui és Gravenberch is félig bőrgatyát öltött már | Transzferhírek

A két Ajax-spíler Münchenben folytatja.

A müncheni jövőjéről: Tisztában vagyok azzal, hogy a Bayernnél magasak az elvásárok, nem izgulok miatta. Áldottnak érzem magam, hogy ilyen tehetséget kaptam és hogy eddig jutottam kemény munkával. A Bayernnél muszáj lesz minden nap 100%-nál többet mutatnom, mert itt mindenki a legjobbját nyújtja.

Arról, hogy milyen volt megérkeznie a bajor fővárosba: Amikor megérkeztem, a fiatal szurkolók skandálták a nevem és az idősebbek is azt mondták, hogy jó itt látni engem. Talán rossz a magamról alkotott képem, hiszen nem számítottam arra, hogy ennyire ismert leszek Münchenben.

A Bundesligáról: Készen állok-e? Ez egy nehéz kérdés. Viszont bizonyosan úgy érzem, hogy igen.

Mazraouiról: Tetszik, hogy Nous is ide jött. Mindig jó dolog, ha már ismersz valakit.

via Bayern & Germany

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Brazzo ősszel hosszabbíthat, a jövőben pedig a lelátón foglal majd helyet

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top