Interjúk és nyilatkozatok

„Ronaldo a Bayernben? Szexi transzfer lenne!” | Lothar Matthäus a Cristiano-pletykákról



Az egykori aranylabdás Lothar Matthäus a Skynak nyilatkozott a Cristano Ronaldo és Bayern körüli transzferpletykáról.

Mint ismert, az elmúlt egy hétben a Bayern is szóba került a Manchester Unitedtől távozni készülő Cristiano Ronaldo ügynökségénél. A transzferguru, Fabrizio Romano szerint a portugál klasszis ügynöke, Jorge Mendes beajánlotta őt a bajorok vezetőségének, akik elméletileg nemet mondtak.

„Persze, természetes hogy ez nem egy olyan transzfer lenne, amely a jövőért szólna. 37 éves és szinte mindig szalagcímeken szerepelne a neve. Abban sem vagyok biztos, hogy illene-e a Bayern rendszerébe. Mindenesetre egy kiváló gólvágó. Minden idők egyik legjobb csatára és biztosan 30 gól körül termelne. A mezeladásokon és ilyesmiken keresztül garantáltan visszahozná az árát.” – mondta az üggyel kapcsolatban Lothar.

Fontos megjegyezni, hogy a sajtóhírek mellett egy héttel ezelőtt a Bayern sportigazgatója, Hasan Salihamidzic reagált és azt is elmondta, hogy az összes pletyka hamis.



FC Bayern - Lothar Matthäus follows up after Hasan Salihamidzic counterattacked: "If he had done that with Süle" - PremierSeason.com

Matthäus mostanában televíziós szakértőként tevékenykedik.

„Szexi transzfer lenne, ha Ronaldo a Bayernbe menne. Csak gondoljátok át egyszer az opciókat. Ha a Bayern úgy véli, hogy Cristiano fizikálisan képes lenne segíteni egy-két évig és ha a Lewandowskiért kapott összeget be tudnák fektetni, akkor én például átgondolnám.” – tette hozzá a Bayern München legendája.

Hozzátartozik a Lothar által elmondottakhoz, hogy tegnap egy olyan videó került fel az internetre, amin Brazzót az utcán kérdezik meg a pletykákról, ő pedig egyszerűen nemmel válaszol.

A legfrissebb fejleményekért figyeljétek a Facebook- és Instagram-feedünket!

via Sky, Bayern & Germany

„Ronaldo a Bayernben? Szexi transzfer lenne!” | Lothar Matthäus a Cristiano-pletykákról
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top